Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mely európai országokban...

Mely európai országokban beszélnek franciául és angolul is?

Figyelt kérdés

A párommal úgy tervezzük, külföldre megyünk dolgozni. Én franciát tanulok, és ezzel a tudással szeretnék elhelyezkedni, pl. olyan francia cégeknél, amelyeknek vannak magyar kapcsolataik is, vagy valami hasonló. A párom programozó, angolul beszél.

Tehát olyan országot keresünk, ahol mind a munkahelyen, mint a mindennapi életben használható az angol és a francia nyelv is.

Tippek?

2012. okt. 14. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az egyik valaszolo nem tudom melyk reszen volt...A hollandok inkabb nemetul es angolul? azt nehezen.Max angolul megszolalnak , de mar a leggagyibb munkanal is elvarjak hogy alapszinten beszelj hollandul.A nemet kerdesre meg sokszor megjatszak h nem ertik.A nemetek es a hollandok ugyanis kolcsonosen nem szimpatizalnak egymassal.
2012. okt. 15. 01:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Egy ismerősöm Írországot javasolta, mondván, hogy ott beszélnek angolul, a francia pedig "kuriózumnak számít", szóval egy középfokú angol és a meglévő francia nyelvtudásommal el tudnék helyezkedni például ügyfélszolgálati munkatársként, kapcsolattartóként, stb.

Erről mi a véleményetek?

2012. okt. 16. 15:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor inkább Nagy-Britannia, mint Írország.

De leginkább talán Belgium, főleg Brüsszel, az EU-központ miatt tényleg szinte mindenki beszél angolul, a brüsszeliek nagy részének pedig francia az anyanyelve.

2012. nov. 23. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Ne menj Írországba, mert elég rossz hely, munkát se könnyű találni.
2012. nov. 23. 23:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2012. nov. 28. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!