Bolondok napja mit jelent angolul? És más országokban is ünneplik?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 15:48
1/7 anonim válasza:
Asszem April Fool´s Day. Itt Nemetben unneplik, vagy legalabbis tudnak rola. De sztem messze nem olyan "komolyan", mint pl otthon. :)
2/7 anonim válasza:
Itt USA-ban is tudnak rola, de abszolut nem nagy szam a magyar "unnepleshez" kepest.
3/7 anonim válasza:
Én az USA-ban élek és gyerekekkel foglalkozom...hidd el közöttük elég nagy dolog.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ezt szinte mindenhol tartják valamennyire, mert bolondozni minden ember szeret. :-) Nekem egyik nagybátyám született ezen a napon... :-)
6/7 anonim válasza:
Angliában ünneplik, ezen a napon a legnívósabb újságok is kamu híreket írnak a lapjukba, pl. Az ufók elrabolták Hugh Grantat, és hasonlók. :)
7/7 anonim válasza:
Franciaországban is ünneplik. Ott poisson d'avril (április hala) Ez azért van mert egy rajzolt halat ragasztanak egymás hátára. Arról hogy miért pont halat nem lehet biztosat mondani, de az egyik teória, hogy ekkor párzanak a halak és azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!