Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül? Hogy van...

Mennyibe kerül? Hogy van pontosan?

Figyelt kérdés

Vannak olyan buszok amikre ki van írva pl Párizs 9999 Ft-tól

Róma 8999 Ft-tól és hasonlók ez pontosan hogy van?

Mennyit vihet egy ember(táska)?

18 év alatt ki lehet menni?(szülő nélkül, személyivel)

Ez az összeg oda-vissza vagy csak oda, csak vissza?

2012. szept. 12. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek az összegek egy útra vonatkoznak, és csak netes foglalás esetén elérhetőek, igen korlátozott számban (2 ilyen olcsó hely biztos van, lehet, hogy kicsivel több is, de 4-nél több nem hinném). Táskát vihetsz magaddal, egy nagy bőröndöt mindenképp berakhatsz ingyen a busz aljába, továbbá egy kis hátizsákot felvihetsz magaddal, szóval ha nem költözni akarsz, vagy nagyon-nagy bevásárlást tartani, akkor nem kell ráfizetned, ennyiből jobb, mint a fapados repülők. 18 év alatt nem tudom biztosan, hogy ki lehet-e menni, az biztos, hogy ha lehet, akkor elég a személyi. Én így egyszer voltam Párizsban, 18000Ft-ért (akkor még annyi volt) oda-vissza, nekem tetszett, megérte, szóval ha van lehetőséged, mindenképp menj. Mivel a buszjegyet 2 hónapra előre lehet csak foglalni, így nem kell ilyen fél évekre előre megvenni a jegyet, igaz, hogy ezek a legolcsóbb jegyek azért túl sokáig nincsenek meg, szóval 1,5-2 hónappal előre azért érdemes megvenni ezt is.

2012. szept. 14. 09:12
 2/12 A kérdező kommentje:

15 vagyok és a télen a szülinapom lesz és gondoltam kicsit elmegyek melózni és júliusban kimegyek pár haverral 1-2 napra :D

köszi a választ :)

esetleg tudnál valami oldalt is linkelni? :)

2012. szept. 14. 14:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Hogy hívják ezeket a buszokat? hogy találok a neten ilyen cégeket amik ezzel foglalkoznak?
2012. szept. 19. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
A volánbusz honlapján találhatsz bővebb infókat a "Nemzetközi utazás" menüpont alatt.
2012. szept. 19. 23:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindjárt nézem :)
2012. szept. 20. 17:00
 6/12 A kérdező kommentje:
a jegyárakat nem tudom megnézni(volánbusz-eurolines)
2012. szept. 20. 17:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Rá kell menni a foglalásra, és akkor meg tudod nézni, hogy adott napokra mennyibe kerül.
2012. szept. 21. 00:02
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 21. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért nem repülővel mész inkább? Az gyorsabb, kényelmesebb és még akár olcsóbb is, de biztosan nem drágább... :)) Rómáig elbuszozni picit sok. Én most voltam városnézni Rómában. Reggel Budapesten keltem, késő este szintén itt feküdtem le, napközben meg Róma látnivalóiban gyönyörködtem. Ezt így busszal biztosan nem tudtam volna megtenni, repülővel viszont igen.

Ha érdekel írj privit, segítek, mert már nagyon eltérek itt a buszos kérdés témától... :))

2012. szept. 24. 03:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Írtam privátban! :)
2012. szept. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!