Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországi programok és...

Horvátországi programok és ételek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Jövő héten utazom Horvátországba (Isztria) öt napra. Érdeklődnék, hogy:

1. zárva vannak a múzeumok hétfőn?

2. milyen ételeket érdemes megkóstolni? Ezt úgy értettem, hogy nem szeretnék olyat enni, amihez nincs hozzászokva a magyar gyomor. És én nem szeretném elrontani az üdülésemet rosszulléttel.

3. milyen finomságok kaphatók ott?

4. Pula: az amfiteátrumban mikor szokott lenni valamilyen program? Vagy esti díszkivilágítás? Egy könyvben láttam ilyen képeket és nagyon megtetszettek. És mennyibe kerül a belépő?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 5. 20:07
 1/1 Yukióóóó ***** válasza:
100%
A Plitvicei tavakat semmi esetre se hagyjátok ki , olyan mintha vmi fantázia világban járnátok ez egy egész napos túra !! Itt nem leszel beteg ez ez nem Egyiptom ahol már másnapra lábra sem tudsz állni a fosós-hányós bacitól !! Mindent próbáljatok ki főleg a hal ételeket ,mert az helyben van és friss !!
2012. szept. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!