Kezdőoldal » Utazás » Európa » Infók Párizsról?

Infók Párizsról?

Figyelt kérdés

Aki volt már közületek Párizsban, mit tudna róla mondani? Én még nem voltam de most több mint fél évre kiköltözöm, és minden beszámoló nagyon érdekelne... akármi amit el tudtok mondani. Időjárás (ennek megfelelő öltözködés?), vásárlás, árak, emberek, hangulat.

Hol van Párizsban olyan hely mint pl. itthon a westend vagy az Arena, ahol normál áron vehet az ember ruhát, cipőt, meg van mindenféle üzlet egy helyen?

Köszi mindenkinek!

2012. szept. 4. 21:35
 1/2 anonim válasza:

Helo!

A belváros nagyon jó,szép kultúrált.Én 2 hónapja voltam ott.A szállásom a modern üzleti negyedben volt és az is szuper.De a külső negyedekben,főleg a Monmart környékén éjszaka vigyázz,főleg ne parkolj kisebb utcákban.Mi kb 3 órára hagytuk ott a kocsit és mire visszaértünk az ajtó nyitva volt...A lényeg hogy a belváros és az modern rész jó.Az időjárás szerintem semmi extra,nyáron általában jóidő.Sajna boltot nem tudok.

Remlem tudtam segíteni.

2012. szept. 5. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:

ezt nézd meg

[link]

De a Defense negyed metró végállomásnál is van egy nagyobb modernebb pláza.

Vannak normál áru helyek, de ez a kinti fizetéshez képest normál ár...

Olcsón csak kínai üzletben tudsz vásárolni, de ott is ki lehet fogni jó dolgokat.

Nekem nem tetszik a "párizsi hangulat" Rengeteg a turista,

sok a néger és mindenféle bevándorló, sok utca koszos és büdös. De a város szép, ha tehetném azért én is kiköltöznék fél évre...

2012. szept. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!