Kezdőoldal » Utazás » Európa » Románia miért nem épít a...

Románia miért nem épít a turizmusra? A világ egyik legszebb országa.

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy hallottam, hogy ki sem látnak a koszból, kb. mint az olaszok.

Valószínűleg ezért.

2012. szept. 2. 01:01
 2/11 anonim válasza:
75%
Tényleg nagyon szép és én mindig is 2 féle "turizmust" különböztettem meg személy szerint mindkettőt imádom az egyik a populáris tengerpart , napsütés , hotel , buli utazás a klasszik nyaralás az emberek 95 %-a ilyenekre jár. Főleg mivel atom lusták és kényelmes stb. A másik ami ritkább az erdők hegyek folyók túrák erdei kunyhós cuccok stb. Románia turisztikai szempontból szerintem ebbe tartozik. Én imádom az ilyesmit főleg a túrázást hegymászást és azt is tudom hogy ott nem kell tolakodni vagy sorban állni :D Az átlag embert ez nem érdekli inkább ül a hordó hasával a tengerparton 1 hétig és örül a fejének. És az ilyesfajta turizmust mindenhol kenderbe veri az előbb említett dolog. Erre igazából egy országnak se nagyon érdemes építeni. Szép szép de a mai embereknek ez nem kell. De nem is baj legalább megmarad az embernek a teljes kikapcsolódás és civilizációtól elszakadás érzése amikor ilyen szép helyen túrázik. No meg Románia pénzügyi helyzetét ugye nem kell bemutatni? Na ezért nem :)
2012. szept. 2. 01:12
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

"A világ egyik legszebb országa."

Ezt hazudják magyarisztánról is.

2012. szept. 2. 07:24
 4/11 anonim válasza:
11%

a vilag egyik legszebb orszaga?????komoly????

en svajcban es ausztriaban dolgozom,es ideaig a romaniarol csak azt hallottam hogy a ciganyorszag.

es atutazoban lattam a sajat szememmel is.....nagyon koszos,elhanyagolt,gyotrelmes emberek,stb....

2012. szept. 2. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:

" Az átlag embert ez nem érdekli inkább ül a hordó hasával a tengerparton 1 hétig és örül a fejének."

Hát én épp ezt teszem:) hogy

problem?

2012. szept. 2. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"romaniarol csak azt hallottam hogy a ciganyorszag "

Én is sok fasságot hallok...

Egyébként meg egy székely vágjon hátba!

2012. szept. 2. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Cigányország? Románia 10%-a cigány. Magyarország 12%-a cigány. Hoppá.

Amúgy Romániába költöztem nemrég a munka miatt, mert itt el lehet szállodákban jó pénzért helyezkedni. Tele van az ország szállodákkal. Kárpátokban csomó sípála. A tengerpart meg két éve turistaparadicsom lett. Szállodák, diszkók, jó közlekedés, milliomosak a helybeliek a turizmusból a tengerparton. Romániának sokkal több gazdag része van, mint Magyarországnak. Azokat a gazdag részeket elözönlik a svájci, osztrák, német, olasz turisták. Vannak a hegyekben kaszinók..stb. Csak keress rá Poiana Brasov-ra. Ez egy kis falu. Pár éve egy porfészek volt, de a turizmusból piszokul meggazdagodott.

Piszkos Románia? Nem. Csak annyira, mint Magyarország. Néhány helyre kihordják a sittet..stb.

2012. szept. 2. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul Romániában pár forinttal több a reáljövedelem. De nem sokkal, szóval úgy élnek , mint mi.
2012. szept. 2. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként meg egy székely vágjon hátba!

"

A székelyek sem különbek mint a cigányok...

2012. szept. 2. 20:07
 10/11 Vannnda válasza:
79%
mar ne is haragudjatok de az aki azt irta h ciganyorszag es koszos megstb jartal te mar romaniaban?azt garantalom hogy legalabb 100x szebb mint magyarorszag !!! itt minden van tenger , hegyek . folyok . siksag es dombok is :) minden van mo? ott mi van siksag . a duna ami itt is van es itt omlik bele a tengerbe jaj el ne felejtsuk hogy meg van egy tavatok is a balaton naes ? arra vagytok olyan buszkek nem ertem hogy kiert kell lefikazni romaniat inkabb fogtad volna be a pofad !!! gyere at es nezzz korul utanna kezdj el biraskodni !!!tovabbi szep estet :D
2012. szept. 13. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!