Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az alábbi tárgyakat felvihetem...

Az alábbi tárgyakat felvihetem magammal a repülőre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most készülök életemben először repülőre ülni és érdeklődnék, hogy az alábbi tárgyak feljöhetnek-e hozzám a gépre? Azt tudni kell, h az egész út folyamán csak az a csomag lesz velem, amit a gépre viszek, ezért is jó lenne tudni, h ezeket kidobathatják-e velem:

- Fémes körkefe

- Smink cuccok (az alapozóm nagyobb, mint 100 ml, akkor gondolom annak maradnia kell itthon. szempillaspirál, szemceruza, púder)

- MP4

- Napszemüveg

- hajhab, hajlakk, fújós dezodor (ezekről azt hallottam, hogy Magyarországon még tán átengedik őket, de Spanyolországból visszafelé nem biztos...)

borotvát gondolom nem lehet felvinni, szóval ez gondolom tutira kilőve, talán majd ott veszek.

2012. aug. 27. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csak 100 ml alatt lehet folyadék, ez szigorúan szokták venni. A dezodor, hajlakk jó, ha kisebb 100 ml-nél.

A többi az ok.

2012. aug. 27. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja és 10-szer lehet 100 ml-es cuccot vinni...tehát a folyadék max. 1 lite lehet.
2012. aug. 27. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:

A folyadékokat is átlátszó, újrazárható zacskókba kell tenni, aminek nem nagyobb a térfogata egy liternél. Ezeket külön be kell mutatni. Ahogy írtad, a borotva kizárt.

És egy tipp: Én eddig csak 2-3 órás utakat tettem meg, de soha nem szóltak azért, ha felvittem egy jó savanyú almát. Így könnyebb nekem kibírni folyadék nélkül.

Egyébként hova utazol és milyen légitársasággal? (mert érdemes lenne megnézni a honlapjukat, biztos vannak fent információk.)

2012. aug. 27. 11:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Madridba utazok, wizzair társasággal. Nekem igazából ezek közül csak a körkefe kellene nagyon, szóval ha azt fel lehet vinni az úgy ok. Eldobható borotvát majd veszek ott, az alapozót meg akkor kiveszem, mert nagyobb, mint 100 ml. Hajlakk, hajhab? A wizzair honlapján azt írják h lehet vinni hajlakkot, hajhabot nem említik.

2012. aug. 27. 12:03
 5/11 A kérdező kommentje:
közben látom h írták, h azokra is vonatkozik a 100ml korlát. akkor azokat is kiveszem. :)
2012. aug. 27. 12:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon köszönöm a segítséget! Az almás tippet pedig megfogadom, 3,5 óra lesz az út, szóval nehéz lesz folyadék nélkül!
2012. aug. 27. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:

3. vagyok, én is Wizairrel szoktam általában utazni.

Siess majd a gépre ha ablak mellé szeretnél ülni. Amikor szálltok fel a buszra, ami kivisz a géphez, az utolsók között szállj fel, de ha több busz visz ki,- általában több szokott- akkor még az elsőre férj fel. Így hamarabb szállsz le, és hamarabb mehetsz fel. A lányok aranyosak, egyébként én nagyon izgultam az első utazásom előtt, de kedvesek, válaszolnak még azok a nagy mogorva bácsik is a kapuknál. Egyedül utazol? Mert ha igen, vigyázz mindig arra, hogy a kísérők milyen papírt vesznek el (a kinyomtat kettőből), mert a húgomnak vették már ki a rosszat a kezéből, ezért elkeverték a bőröndjét (persze ezzel nálad nem lehet gond, mert nincs). :)

Sok szerencsét! :)

Ügyes legyél! :)

2012. aug. 27. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Jókat írtak az előzők, de még azt hozzátenném, hogy az eldobható műanyag borotvát nyugodtan viheted!
2012. aug. 27. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Kolléganőm eldobható műanyag borotváját kidobatták!!!!! Ferihegyen-
2012. aug. 27. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ez vicces... elvileg pedig szabad vinni. Na mindegy, nem olyan nagy tétel pénzben, hogy kint ne tudna venni a kérdező :)
2012. aug. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!