Lignano (Olaszország) milyen? Érdemes odamenni nyaralni? Élmények?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 18:40
1/5 anonim válasza:
nagyon jó hely, én 2003ban voltam ott, akkor még nem volt annyira ismert. pezsgő éjszakai élet, kedves olaszok, homokos, szép tengerpart, jó hőmérsékletű vízzel.
az utóbbi pár évben rengeteg magyar jár oda.
szóval a lényeg, hogy ajánlani tudom.
2/5 anonim válasza:
Homokos parthoz képest pocsék ahogy elnéztem,úgy vannak ott a schwinék mint a heringek,aludni,piheni nem fogsz,méreg drága a kaja,nem mindig süt a nap
3/5 anonim válasza:
én tavaly voltam marha jól éreztem magamat, az élelmiszer egy kicsit tényleg drága főleg a kenyér meg ilyenek.
4/5 anonim válasza:
Jobb Bibione, Lignano is szép, meg ott is jó a tengerpart, ott az Aquapark nagyon jó, emellett kisgyerekes családoknak ideális a Guliverlandia és az ottani Állatkert. Bibione azért jobb, mert megtalálod a nyüzsgő, zsúfolt, telemindenfelé bolttal, pizzériával fagyizóval fűszerezett nyaralóhelyet éppúgy, mint a nyugotabb píneai fenyővel szegélyezett városrészt.Remélem nem baj, hogy a kérdéstől kicsit eltértem.
5/5 anonim válasza:
lehet, hogy már kicsit késő, de mindegy..
én több mint 10szer voltam lignanoban és nagyon jó hely ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!