Milyen kilátásaim vannak egy franciaországi utazásra, ilyen referenciákkal? (LENT BŐVEBBEN! )
Van egy francia barátom, akit eddig InterPals-ról ismerek egy jó ideje. Ma felvetődött, hogy a tavaszi szünetben kimehetnék hozzá Tournonba, a szüleim beleegyezésével. 16 éves vagyok, a nagybátyám turistabuszsofőr, lenne "felügyeletem". Nem lennék ott sokat, 2-3 napot. Mégis, mennyi pénzt kéne vinnem? (jelenleg 51 centem van :D) Milyenek a kilátásaim erre az útra? Volt innen valaki Tournonban?
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!! :)
Szia! Én Tournonban még nem voltam, úgyhogy arról írni nem tudok, bocsi.:) Viszont nem tudom, ha a szüleid adnak még pénzt, akkor azért több "kilátásod" van. Én amikor megyek, olyan 100 euró körül szoktam vinni. (Bár 2-3 napra azért kevesebb is elég lehet.)attól függ mennyit akarsz költeni.:D Viszont lány vagy fiú vagy? És az a francia barát fiú? Mert ha Te lány vagy és ahhoz a fiúhoz mennél ki, hát nem tudom....
Nála aludnál? Mert hiába van ott "felügyeleted", ő buszsofőr, gondolom nem ott aludna, ahol Te is. Úgyhogy én a szüleid helyében nem merném csak így megengedni. Meg azért én se mernék kimenni szerintem. Hány éves a francia egyáltalán? Meg most az egy dolog, hogy neten kedvesnek meg megbízhatónak tűnik, de ki tudja. De hát ha a szüleid megengedték és Te is megbízol benne, akkor jó szórakozást!! ;)
16L
Szia! :) Köszönöm a választ! :)
Lány vagyok, a barátom fiú, és 20 éves. :) Nem nála aludnék, az már biztos, hanem van egy volt osztálytársam, aki lány, nagyon jóban voltam vele, és náluk lennék! :) Igazad van, egyedül én sem merném, hogy nála alszom, mert ugye... Bármi lehet ebben a világban...
Szóval ha viszek mondjuk 50-60 eurót, az már fedezi a két napot, nagyjából? Csak apróságokat vennék, az ételt a volt osztálytársam és a fiú állja, szállás is van, a közlekedés is... :)
Tényleg köszönöm a választ! :)
Szia! Nincs mit! :) Így már értem, így én is szívesen ki mernék menni. :D Szerintem az 50-60 euró elég, még a kajára is az lenne amúgy. Ha Te vásárolnál, akkor azt mondanám, hogy mindenképp Carrefourban vásárolj, mert az a legolcsóbb (bár nem tudom, hogy Tournonban is van-e, nem tudom mekkora város). Viszont így, hogy nem is Te veszed a kaját, annyi pénz bőven elég. Sok mindent tudsz majd vásárolni magadnak/ a családnak az biztos.;D
Viszont lehetne nekem is egy kérdésem Hozzád? :D Milyen oldal az InterPals?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!