Milyen a franciaországi Formul-1 hotel?
Ha beirod google be hogy "hotel formule 1" kiadja, ott vannak infok és képek, tobb nyelven
Egyébként ne szàmits semmi extràra, csak a minimàlis alap, egy emeletesàgy, tévé..A wc,zuhanyzo àltalàban a folyoso végén. A reggeliért kulon fizetni kell, àltalàban 5-7 euro per fo, és van kàvé, naracs-almalé(utànzat), croissant, vaj, joghurt....Nem egy nagy szàm, de valahol aludni megfelel..Ja, ami még negativum, hogy ezek mindig a vàroson kivul vannak,nagy autopàlyàk mentén
Arra, hogy aludj, pont jók. Én 2 ilyen Formule 1 hotelben voltam tavaly.
Emeletes ágy, a folyosón közös wck és zuhanyzók. Nálunk mondjuk több probléma is volt (az egyik wcben nem volt világítás, a másikban le- fel kapcsolódott), meg ugye mint általában a közös dolgok, nem annyira tiszták, mint ha csak te használnád. De ez attól is függ, hogy melyik hotelben vagy szerintem.
Ja, és volt már itt is hasonló kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__259038-szallt-..
(Én a 2. választ írtam akkor)
Egyébként: [link]
Többször voltam már mert ott lakom.
Tiszta és rendes volt eddig mindig. Igaz a legutóbb spóroltak a fűtéssel, nem volt baromi meleg.
egyszerű hotel. kocka szoba egy 2 személyes ágy lent és felette 1 személyes emeletes ágy. sarokba mosdó tükörrel. egy tv. minden folyosó részen 2-3 zuhanyzó ami minden zuhanyzás után fertőtlenít, ugyanígy a wc-nél.
mi 2 éjszakát voltunk a franciaországiba. 1 -et a kölnben.
ki lehet bírni. a reggeli finom volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!