Kezdőoldal » Utazás » Európa » Au-pair leszek Londonban!...

Au-pair leszek Londonban! Magamnak kell az étkezést megoldanom, hogy működik ez, családfüggő?

Figyelt kérdés

Remélem valaki tud nekem segíteni, ugyanis két hetem van az indulásig, és valószínűleg most derült ki valami ami akár kizáró ok is lehetne... Londonba megyek egy családhoz au-pairnek, hirtelen jött az ötlet, ráaádsul a családot nem ügynökség vagy közvetítő alapján találtam, hanem egy barátnőm családjának a barátai, és a barátnőm ajánlott be, meg is kaptam a munkát..Sajnos nem kérdeztem meg mindent tüzetesen, a repjegy levan foglalba... Az a kérdésem, hogy mi az általános: ha magatokra főztök, vagy ha a családdal együtt esztek? Az anyuka nekem azt írta, nagyon boldog lenne, ha magamra főznék, az ebédemet még oké, hogy magamnak csinálom, hiszen nem lesz otthon senki, csak én..de ha a reggeliről és a vacsoráról is nekem kell gondoskodnom, akkor a heti 75 fontból nem biztos, hogy sikerül majd félretennem, már pedig ez lenne a célom..Azt írta, hogy a vacsit megcsinálja a gyerekeknek, tehát gondolom a vacsiról is nekem kéne gondoskodnom..

A kérdésem pedig az, hogy hogy is működik ez? Magamnak veszek mindent, és akár mindenből kettő lesz a hűtőben? Mielőtt írok az anyukának gondoltam itt is felteszem a kérdésem, hátha érkezik egy segítő válasz..előre is köszönöm

2012. aug. 9. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig csak olyan helyzeteket hallottam, amikor vagy az au-pair főzött az egész családnak (ill. akinek épp szüksége volt rá), vagy pedig az anyuka, de ekkor az au-pair is velük evett. Mindegyik esetben a család fizette az kaját. Ez a te eseted elég furcsán hangzik, de az a legbiztosabb, ha erre direktben rákérdezel!!
2012. aug. 9. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:
(a kérdező vagyok) igen igen, én is ezért tettem fel a kérdést, mert nem találtam erre sehol semmi infot..most fogalmazom meg a levelem, hogy hogy is fog ez működni..
2012. aug. 9. 22:39
 3/4 anonim válasza:

Szia sajnos nem tudok segíteni rajtad...sőt...a segítségedet kérném. Regisztrálni szeretnék erre az oldalra, de kell egy au-paires Id-ja, meg valami kód. Neked van olyanod? Elkérhetem? Vagy mit tegyek?

[link]

2012. aug. 19. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:
szia! sajnos én nem tudok segíteni rajtad, mert nem közvetítőn keresztül jutottam a munkához, sőt..semmi iylesmit nem ismerek, nem tudom h kell hazsnálni..:S egy barátnőm miatt jutottam hozzá...sajnálom h nem tudok segíteni:S
2012. aug. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!