Milyen hely Trieszt (Trieste) a letelepedéshez?
Figyelt kérdés
Azért gondoltam erre a városra, mert érettségire nagyon jól fogok beszélni már olaszul, és viszonylag nagyváros, és eléggé közel is van Magyarországhoz. Hallottam róla, hogy Olaszországban is válság van, nem is kicsi, de gondolom, azért magasabb életszínvonalat nyújt még az az ország, mint ami Budapesten van.2012. aug. 2. 16:33
1/2 anonim válasza:
Barátnőmmel nyár elején voltunk. Kimondottan csak Triesztben, mert csak átnéztünk Szlovéniából. Magyarországnál élhetőbb hely az tény, és kellemesebb az éghajlat is. Bár nem az a klasszikus itáliai műemlékváros, de szerintem lakható, kellemes hangulatú hely. Jelentős ipari központ, szerintem emiatt munkát is lehet találni, bár ugyanezért homokos tengerpart helyett teherkikötőre, olajtározókra és gyártelepekre kell számítani a parton. Viszont az agglomerációban vannak már jó strandolóhelyek is (Szlovénia felől pl. Muggia).
2/2 anonim válasza:
Olasz viszonylatban átlagnál valamivel jobb kategória. Én laknék ott, szép hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!