Görögországi időjárás? Akik májusban voltak.
Figyelt kérdés
Május elején szeretnék elmenni észak Görögországba valahová, ott olyankor milyen az időjárás? Nem hideg a tenger? A másik kérdésem hogy járnék jobban? nem fizetnék be kajára, hanem ha úgy oldanám meg hogy mindig valahol enni valamit, vagy mégis fizessek be félpanzióra 34 ezer forintért/ 7 nap.2012. aug. 1. 13:30
1/2 anonim válasza:
Hát májusban előfordulnak már 30 fokok, de a tenger még hideg, max. 20 fokos. De kirándulni jókat lehet.
én befizetnék félpanzióra, a 34 ezer elég jó ár, még akkor is ha per fő. Sokkal kényelmesebb ha a kaja le van tudva, és arra már nem kell költeni. szerintem.
2/2 anonim válasza:
Májusban a tenger még elég hideg, de ha bírod, már meg lehet benne fürdeni. A szállodák többségének van medencéje, így abban mindenképpen tudtok fürödni. 28-30 fok körüli hőmérséklet simán lehet napközben, éjjelre azért még lecsökken 20 fok alá, szóval kellemes.
Én félpanzióra befizetnék, all inclusive-ra nem, mert napközben úgyis járkál az ember, nem a szállóban ül (legalábbis én), viszont az kényelmesebb, ha nem kell reggel és este még a kaja után futkosni vagy főzögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!