30 év felett, konkrétabban 33 évesen mennyi esély van rá, hogy au pairként Franciországba mehessen az ember?
Figyelt kérdés
Több céget is nézegettem, de mind max. 30 éves korig közvetít, viszont olvastam olyat is, h idősebben is kijutottak.
Ha van rá esély hol lehet meglelni ezeket a közvetítő cégeket?
És milyen feltételek vannak ezen korosztály részére, ezt abban az esetben kérdezem, h ha van esetleg külön elvárás efelé a korosztály felé?
2012. aug. 1. 00:25
1/2 anonim válasza:
www.aupair-world.com oldalon nézz szét. Itt a családokkal tudsz közvetlenül kommunikálni, van aki direkt idősebb au pair-t keres (pl. a tapasztalat miatt).
Általában azért itt elvárás, hogy se gyereked, se férjed/barátod ne legyen. Szerintem ezért van a 30-as korhatár a közvetítő irodáknál, mely ilyen idősen a legtöbb embernek már van családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!