Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen szakmát érdemes tanulni...

Milyen szakmát érdemes tanulni, ha Angliában szeretnék dolgozni?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy az egyetem elvégzése után kimegyek Angliába. És azért valamivel többet szeretnék ott elérni, mint mosogató. Ha eseteleg tudjátok, mire van ott most kereslet, akkor várom a válaszokat! :)
2009. júl. 17. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne így akarj szakmát választani, mert ami most jó pl. Angliában, az 2 év múlva nem biztos, hogy jó lesz. És ne az Angliai körülményeket nézd, mert aztán vmi oknál fogva nem sikerül kijutnod akkor itthon kell elszenvedned a szakmával ami lehet hogy itthon nem sikeres.
2009. júl. 17. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudnod kell,hogy bármilyen szakmát végzel el otthon Magyarországon itt gondolok a villanyszerelő,vízszerelő,(ezeknél pl itt Angliában nagyon nagy hiány van) nem fogják elfogadni csak akkor a honosítod..és le kell tenni valamilyen külön vizsgát is..Csak azért tudom mert mi pont benne vagyunk,csak annyi különbséggel,hogy a párom itt tanulja a szakmát ki(távoktatásban)..De tényleg nem így kéne eldöntened,hogy milyen szakmát tanulj mert az egy életre szól majd...Persze az se mindegy,hogy férfi vagy nő vagy....mert én most 2 férfi szakmát írtam(bár itt nők is tanulják)...
2009. júl. 17. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy látszik, akkor marad a további gondolodás pedig nemsoká már faktot kellene választanom, és semmilyen elképzelésem sincs... Vagyis ami van, arra meg itt Magyarországon nincs kereslet :( (lakberendező, kineziológus)
2009. júl. 17. 18:31
 4/5 anonim válasza:
egészségügy, építőipar, vendéglátás --> úgy hallottam ezek jól mennek
2009. júl. 18. 00:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2009. júl. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!