Így tényleg jóval olcsóbb?
Figyelt kérdés
Horvátországba szeretnénk menni.Azt hallottam, hogy ha nem foglalok előre szállást, hanem ott helyben keresek egyet, akkor az lényegesen olcsóbb.
Igaz ez?Tapasztaltátok?És ha igen, hol, és mennyiért?
2009. júl. 17. 10:51
1/9 anonim válasza:
Miért lenne olcsóbb? És nem rosszból, mi van, ha nem találsz úgy hipp-hopp? Egyébként sokszor a szállások is olyanok, mint a repülőjegyek...legalábbis a szállodákban. Minél tovább vársz a foglalással, annál drágább lesz. De ha te ezt hallottad, kérdezd meg az ismerősödet konkrétan a hely nevéről és címéről, mert így a vakvilágba elmenni eléggé kockázatos. Legalábbis én nem merném bevállalni.
2/9 A kérdező kommentje:
Azért olcsóbb, mert ha a neten foglalsz például magadnak/magatoknak szállást, akkor a különböző utazási irodák még rárakják a saját hasznukat.Ezért olcsóbb.
2009. júl. 19. 09:15
3/9 anonim válasza:
Első vagyok: nem tudom, hogy az utazási iroda hogy tesz rá, mikor nem muszáj utazási irodával menni, attól még foglalhatsz szállást a neten. Nekem is volt olyan, hogy neten/telefonon lefoglaltam előre és még kedvezményt is kaptam. De ha te ennyire tudod és megválaszolod a saját kérdésedet, minek a kérdés?
4/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vállaljátok be, mi is így megyünk augusztusban. Alig érünk be az országba, hirdetőtáblás emberkék járkálnak apartmanokat kínálva, nem beszélve arról, hogy nincs olyan utca a strandok közelében ahol ne lenne kiírva hogy ZIMMER FREI. És hogy miért olcsóbb? Aki addig -mondjuk egy turnusváltásig- nem tudta kiadni a szállását, az miért várna arra, hogy hátha valaki még telefonál és lefoglalja, amikor Te ott vagy eltökélt szándékkal, pénzzel a kezedben... Ja, és a másik pozitívum: látod, hogy milyen, milyen a szállásadó, milyen messze van a tengertől, dombon van-e esetleg...stb. És hogy mennyi? Mi ketten megyünk, apartmant keresünk majd, és úgy számoljuk, hogy max.35-40euró/nap. De ez tényleg a maximum! És szerintünk ennél olcsóbb lesz. De kempingbe is szeretnénk menni pár napra ---olyan hangulatos, sátorral...-- az kettőnknek 6000Ft/nap volt mindennel együtt. Sok sikert, és jó nyaralást! Merre mentek amúgy?
5/9 A kérdező kommentje:
Háááát, azt még sajna nem döntöttük el, merre felé orientálódunk.
Kedves első!
Ha neked van tuti tipped, ami nem utazási irodás, akkor oszd meg velünk!
2009. júl. 22. 08:02
6/9 A kérdező kommentje:
Ja, majd elfelejtettem....Ti merre mentek?
2009. júl. 22. 08:21
7/9 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan be lehet vállalni ezt a fajta nyaralást és biztos, hogy jóval olcsóbb, mint utazási irodán keresztül. Én nemrégiben Görögországban jártam, és ott is lépten-nyomon kínálták az apartmanokat, gondolom azért is mert nagy a visszaesés a turizmusban, sok az üres szállás. Márpedig ha Görögországban, (ahol mellesleg jóval olcsóbb a szállás és a kaja, mint Horvátországban) jelenleg ez a helyzet, akkor Horvátban sem lehet másképpen. Mellesleg 3 évvel ezelőtt én is Horvátországban nyaraltam és ott is tudtunk volna szállást találni magunknak akkor is, ha nem foglalunk előre. Szóval én mindenképpen javaslom. Jó pihenést.
8/9 anonim válasza:
20:50 vagyok. Mi tavaly a Kvarner-öbölben, azon belül Crikvenicában voltunk, idén is oda megyünk. Nagyon szuper hely, van nyüzsgő bulis része, diszkókkal, éttermekkel, és van nyugodt öblökkel teli része is, ahová félre lehet egy kicsit vonulni, ott lényegesen kevesebben vannak, mint a fizetős strandon. Ja, és még egy fontos dolog: hatalmas homokos partszakasza van!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszsitokat!
2009. júl. 23. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!