Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csernobili utazás. Tudtok...

Csernobili utazás. Tudtok erről valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már régóta érdekel Pripjaty,mindig is elakartam menni. Utána kerestem,hogy lehet-e és IGEN. szerveznek csoportokat,akiket bevisznek.El is terveztük a barátommal,hogy 1-év múlva elmegyünk,ha minden igaz,és úgy lesz pénz. Tudom a vonatjegy árát,csak azt nem,hogy egy csoportnak mennyibe kerülhet ez az utazás. Valahol az van írva,hogy 30ezer fejenként... valahol meg az,hogy 30-ezer egy csoportnak. Azért nem mindegy. Valaki tud többet mint én? nagyon megköszönném a segítségeteket. :)

2012. júl. 28. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
inkább fejenként 30, sőt még több.
2012. júl. 28. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

az ott élő lakosok, nagyon nem szeretik a turistákat. Igazuk van. Katasztrófa történt, és őket érintette a legjobban, igaz mi is ittuk alaposan a levét, viszont ők annál is inkább....

Egy időben állítólag a lakosok jelezték az ukrán kormánynak a turizmus megszüntetését.

2012. júl. 28. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretik, ha nem sok turista van ott. Sok pénzt is hoz a konyhára, mert a katasztrófaturizmus népszerű, szóval nemigen fogják megszüntetni. Már szét is lopkodtak mindent, mert mindenki hazaakar vinni valamit emlékbe.
2012. júl. 28. 13:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát na igen. Elhiszem hogy nem szeretnék a régi lakosok hogy látogassák,de tényleg nagy pénz lehet ebbe. Amúgy egy ukrán oldalon az volt leírva,hogy egy csoportnak 30-ezer,más meg azt mmondja hogy fejenként... :D nem értem :S
2012. júl. 28. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
a csoportnak 30 ezer hol érné meg? engedély kell, meg minden lószar, hogy beengedjenek egy csoportot
2012. júl. 28. 13:14
 6/8 A kérdező kommentje:

persze,engedély kell hozzá,meg minden ilyesmi.

Védőruha,pár helyre gázmaszk... meg persze csak 18-év felett mehetsz oda.

csak akkor nem értem miért mondja mindenki azt,hogy egy csoportnak

30-ezer. :/// jó lenne pontosan megtudni ezt.

2012. júl. 28. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:

itt vannak az árak fejenként:

[link]

2012. júl. 28. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
somi te vagy az?! :D
2012. júl. 30. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!