Hogyan a legolcsóbb eljutni Ljubljanába (stoppoláson kívül) Budapestről?
Figyelt kérdés
Nézegettem telekocsikat, de azok sajnos nem túl megbízhatóak (és nem is találtam megfelelőt), eddig talán a vonatot találtam, ami a busznál olcsóbb, de még így is drágállom egy kicsit. Esküvőre kellene mennem, ezért az időpont adott. Ha valaki tud valamilyen transzfert, vagy bármit, amit nem találtam meg, azt nagyon megköszönném.2012. júl. 26. 11:00
1/2 anonim válasza:
A vonatnál olcsóbbat sajnos nem fogsz találni. De annak meg rossz a menetrendje.
Esetleg, ha fel tudsz jutni egy Atlassib buszra (vagy hasonlóra), ami Olaszországba megy, akkor talán megbeszélheted a sofőrrel, de nem lesz olcsóbb, mint a vonat.
2/2 anonim válasza:
Hátha valakinek egyszer hasznos lesz.
VOLÁNBUSZ
messze az a legolcsóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!