Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen udulohely Paralia...

Milyen udulohely Paralia Katerini? (Gorogorszag)

Figyelt kérdés
tavaly voltam Leptokarian es az iden Paralia Katerinire szeretnek utazni.Azt szeretnem tudni hogy sokall nagyobb mint leptokaria?Vannak egy jo diszkok, clubok es szorakozohelyek?Netan ha valaki tud ajanlani valamilyen linket ahol az ottani szorakozohelyekrol vannak kepek azt nagyon megkoszonnem.vagy akarmilyen kep paralia katerinirol
2009. júl. 16. 18:19
 1/8 anonim válasza:
100%

Kétszer voltam idáig Paralian, néhány éve legutóbb. Nagyon jó hely, ha jó helyen van a szállásod, akkor különösen. Éjszakánként a part menti út le van zárva az autós forgalom elől, és folyamatosan hömpölyög a tömeg, innen is - onnan is szól a zene. Nem fogtok unatkozni, az biztos.

Egyetlen hátránya, hogy a szállodák, apartmanházak közvetlenül a parton épültek, ezáltal fürdésügyileg keskeny a part.

képek:

[link]

Csemike

2009. júl. 17. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Iwiwen van Paralia Katerini klub, ott van rengeteg kép, azokból szemezgess! Én tavaly voltam, jó hely. 2 disco van a főutcán az egyik asszem Cocus, a másik passz...
2009. júl. 22. 21:53
 3/8 anonim válasza:

Szia!

A kérdésed kicsit régen írtad ki, gondolom már a nyaraláson is túl vagy! Milyen volt? Hogy tetszett?

Rengetegszer jártam Paralián, imádom :)

Nem értem a legtöbb magyarnak miért a Cocus jut eszébe :D Az a legigénytelenebb hely, 3-4 éve felkapottabb volt, de manapság csak albánok járnak oda :)

Szórakozóhelyekben nagyon is otthon vagyok, úgyhogy leírom, hátha mást is érdekel :)

A Cocus valóban a főutcán a van, de.... Paralia legszélén Cocus Beachen arra már nem nagyon mászkálnak emberek, nagyon klassz kis hely lehetne, de maximum buli előtt beülni és leinni az ingyen koktélt a lányoknak :D

A másik ami tényleg a forgatag közepén a főutcán van az Omilos, én személy szerint szeretem, mert kis 16 éves tini voltam amikor először voltam ott, ezért csak szép emlékeim vannak róla. Az tetőn van a buli, előtted a tenger, fölötted a csillagok :)

Már nem nagyon járok oda, de úgy hallottam ott a szerbek vették át az uralmat, mert az új dj szerb, így sok szerb zene is megy, de magyar zene is szokott menni (United: Keserű méz :D) Na de az igazi szórakozóhelyek azután jönnek, ezt a kettőt nem is nevezném annak a többihez képest :)

Da Luxe: Gyönyörű! Kívül-belül egyaránt:)

[link]

De mindezek ellenére nem túl felkapott, ezt gondolom nagyban befolyásolja, hogy szemben van a legjobb hely ahol valaha jártam életemben, a Gold.

[link]

Nézzétek meg a képeket, nagyon durva :D Olyan bulik vannak itt, hogy atttttyaaaéééééég :D

Hoola Hoop: imádom, summer club, medence középen, annak a közepén a dj pult, fantasztikus zene, a hét minden napjára más és más típusú buli, sajnos ezen a nyáron kicsit kevesebben voltak, gondolom a válság miatt, remélem ez a nyár jobban fog sikerülni neki, mert i <3 hoola :)

Habana(görögben b=v): ezis gyönyörű, nem tudom van-e honlapja, de facebookon fent vannak, ott tudsz képeket nézni Habanaról, Hoola Hoopról és Goldról egyaránt! Habanat annyira nem szeretem, nem tetszik a zene, de mindent ki kell próbálni, ezek csak személyes vélemények:)

Persze olyan embert nem ismerek akinek nem a Gold a kedvence...:)

Na de ha voltál nyaralni, mesélj, milyen volt? Hogy tetszett?

2010. febr. 27. 15:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Hello utolso valaszolo!!! Jaj hat nagyon jo volt!! Voltam a Gold clubban es azt kell hogy mondjam hogy kiraly volt! Olyan VIPseknek valo hely!nagyon profi a berendezes meg a zene meg minden!Nem is voltam meg ilyen vagi es nagy clubban! Kirandulni voltam Skiathoson meg voltam vasarolgatni Kateriniben ami szinten nagyon tetszett.Eredetileg a szallasom Olympic beachen volt ami 2 kmre helyezkedik el paralia katerinitol ugyhogy szinte minden masodik nap atmentunk oda is vasarolgatni meg bulizni es nagyon jol ereztem magam.Alig varom hogy az iden is menjek:D:D
2010. ápr. 5. 10:19
 5/8 anonim válasza:
Hello én az idén mennék Paraliara és érdekelne milyen ott a part vannak e hullámok, vagy sünök esetleg medúzák? Milyen a víz léci válaszolj köszi előre is.
2010. jún. 2. 17:41
 6/8 A kérdező kommentje:
A part nagyon szepen van kialakitva, igaz kicsit keskeny de jo homokos.Van egy csodalatos molo is meg kirakva kovekkel setanyok amik a vizbe torkollanak.Ami a meduzat illeti en lattam egyet ami lila volt de azt is 2 km-rel lejebb olympic beachen.Szerintem nagyon szepen kialakitott udulohely, palmafakkal.En csak ajanlani tudom:) Ha barmiben segithetek Gorogorszaggal kapcsolatban nyugodtan kerdezz mert tudok egy s mast mert mar 2szer is nyaraltam ott:)
2010. jún. 4. 17:29
 7/8 anonim válasza:
Köszi a választ én is többszőr jártam már görögországban laptokárián halkidikin, katherinin meg korfun... csak itt nem voltam még és kivancsi voltam mien lesz a nyaram :p de ahogy olvastam jól fogok bulizni! :p Mégegyszer köszi! És ha neked lenne kérdésed a többi helyről akkör még írj :p
2010. jún. 5. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:
én is voltam Paraliában és felejthetetlen élmény volt.. Az a naplemente.. ×-× csodás volt!!
2010. jún. 7. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!