Milyen udulohely Paralia Katerini? (Gorogorszag)
Kétszer voltam idáig Paralian, néhány éve legutóbb. Nagyon jó hely, ha jó helyen van a szállásod, akkor különösen. Éjszakánként a part menti út le van zárva az autós forgalom elől, és folyamatosan hömpölyög a tömeg, innen is - onnan is szól a zene. Nem fogtok unatkozni, az biztos.
Egyetlen hátránya, hogy a szállodák, apartmanházak közvetlenül a parton épültek, ezáltal fürdésügyileg keskeny a part.
képek:
Csemike
Szia!
A kérdésed kicsit régen írtad ki, gondolom már a nyaraláson is túl vagy! Milyen volt? Hogy tetszett?
Rengetegszer jártam Paralián, imádom :)
Nem értem a legtöbb magyarnak miért a Cocus jut eszébe :D Az a legigénytelenebb hely, 3-4 éve felkapottabb volt, de manapság csak albánok járnak oda :)
Szórakozóhelyekben nagyon is otthon vagyok, úgyhogy leírom, hátha mást is érdekel :)
A Cocus valóban a főutcán a van, de.... Paralia legszélén Cocus Beachen arra már nem nagyon mászkálnak emberek, nagyon klassz kis hely lehetne, de maximum buli előtt beülni és leinni az ingyen koktélt a lányoknak :D
A másik ami tényleg a forgatag közepén a főutcán van az Omilos, én személy szerint szeretem, mert kis 16 éves tini voltam amikor először voltam ott, ezért csak szép emlékeim vannak róla. Az tetőn van a buli, előtted a tenger, fölötted a csillagok :)
Már nem nagyon járok oda, de úgy hallottam ott a szerbek vették át az uralmat, mert az új dj szerb, így sok szerb zene is megy, de magyar zene is szokott menni (United: Keserű méz :D) Na de az igazi szórakozóhelyek azután jönnek, ezt a kettőt nem is nevezném annak a többihez képest :)
Da Luxe: Gyönyörű! Kívül-belül egyaránt:)
De mindezek ellenére nem túl felkapott, ezt gondolom nagyban befolyásolja, hogy szemben van a legjobb hely ahol valaha jártam életemben, a Gold.
Nézzétek meg a képeket, nagyon durva :D Olyan bulik vannak itt, hogy atttttyaaaéééééég :D
Hoola Hoop: imádom, summer club, medence középen, annak a közepén a dj pult, fantasztikus zene, a hét minden napjára más és más típusú buli, sajnos ezen a nyáron kicsit kevesebben voltak, gondolom a válság miatt, remélem ez a nyár jobban fog sikerülni neki, mert i <3 hoola :)
Habana(görögben b=v): ezis gyönyörű, nem tudom van-e honlapja, de facebookon fent vannak, ott tudsz képeket nézni Habanaról, Hoola Hoopról és Goldról egyaránt! Habanat annyira nem szeretem, nem tetszik a zene, de mindent ki kell próbálni, ezek csak személyes vélemények:)
Persze olyan embert nem ismerek akinek nem a Gold a kedvence...:)
Na de ha voltál nyaralni, mesélj, milyen volt? Hogy tetszett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!