Bécsi hétvége tartalmasan és olcsón?
Üdv!
Barátaimmal gondolkozunk azon, hogy egy hétvégi napon kiruccannánk Bécsbe. Mivel pénzből él az ember, így jó lenne minél olcsóbban megúszni ezt. Illetve egy napba kéne belesűríteni az egész város bejárását, ami így elsőre nem tűnik egyszerűnek.
Aki már járt kint hasonlóan egy ilyen egy napos kis minikiránduláson, vagy tud jó gyűjtőoldalt, ami a témával foglalkozik, az bátran írjon, mert bármilyen információ csak segíteni tud.
Előre is köszönöm!
én a barátommal voltam kint tavasszal egy szép, szombati napon (reggel, kb 10-re értünk oda, és olyan este 8 körül indultunk).leparkoltunk, majd az első dolgunk volt, hogy az automatánál vegyünk egy egynapos bérletet.nem volt drága, de nem érte meg túlzottan, ugyanis mentünk vele pár megállót, senki nem is kérte el, aztán észrevettük, hogy lehet biciklit bérelni egyszerűen (asszem pesten is be akarnak vezetni valami ilyesmit): ha van chipes bankkártyád, akkor azzal, bármelyik ilyen biciklikölcsönző pontnál (pár utcányira vannak ezek egymástól), de nekünk nem volt, szóval egy ilyen információs helynél béreltük ki (ott kellett hagyni talán 20 eurót letétbe, aztán a nap végén kifizetni a díjat, és visszakaptuk a 20 eurót).ha nem zavar titeket a biciklizés, akkor szerintem ez a lehető legjobb megoldás..olcsó, gyors és bárhova el lehet vele jutni, szinte bárhol le lehet rakni..bicikliút is van bőven.
a látnivalókra már nem annyira emlékszem, mi csak nézelődtünk a barátommal nem volt konkrét útiterv..de megnéztük ferenc józsef palotáját, aztán bementünk a starbucksba, ilyesmiket csináltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!