Utazott már valaki vonattal Európában valahová? (saját maga szervezésében)
Pl. az Adriára, vagy Moszkvába, vagy Londonba... stb. :)
Milyen tapasztalataitok vannak?
Kölnbe utaztam, tavaly nyáron.
Sajnos odafele pótvonat volt, vagyis nem ICE, hanem IC. Kevésbé kényelmes, és kevésbé bírja a 300 feletti sebességet, de azért nem volt rossz.
Visszafele ICE jött, kényelmes, gyors. De sajnos az osztrák-német határnál lerobbant, és át kellett szállni egy IC-re. De így sem késtünk sokat, inkább csak kalandos volt.
(Amúgy Kölnből is nagy késéssel indult hazafelé, amit viszont szerencsére behozott annyira, hogy a csatlakozást - ha futva is - elértük.)
Harmadik válaszoló: Beszélsz oroszul? Vagy nyelvtudás nélkül is boldogultál a vonatokkal Ukrajnában?
Én magyar vasúton sem vagyok járatos szóval attól félek elszalasztanám az átszállást - már ha egyáltalán át kell majd szállni.
Gondolom Csapon kérni kell a jegyet a célállomásra, eddig ok, de hogy utána mire kell figyelni azt jó lenne tudni.
Ja a kérdésre: én Belgrádban voltam, igaz nem egyedül, de oda egyszerűen el lehet jutni átszállás nélkül Bp-ről egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!