Volt már valaki Horvátországban saját szervezéssel?
Úgy érem nem irodán keresztül csak személyesen intézve a szállást utazást...
Mik a tapasztalatok? Hol voltatok? Hol lehetne megfizethető apartmanokat keresni?
Egyénileg kell oda menni.
Privátban küldtem a többi mondanivalómat.
mi eddig 4-szer voltunk a családdal, MINDIG egyénileg mert sokkal olcsóbb
2005: Kaprije szigetén voltunk, kis sziget, nem zsúfolt és szép
2009: Dugi Otok: nagyobb sziget de kevés település van, sokféle tengerpart
2010: Rab sziget: gyönyörű hely csak sokan vannak mindig, van egy óriási homokos part de lehet találni eldugottabb partrészeket is. Városnézésre is van lehetőség. (Rab óváros)
2011: Murter sziget. Kisebb mint Dugi Otok és Rab. Kevesebb a tengerpart de lehet találni nagyon jó helyeket. Kirándulásra is vannak szuper helyek.
Az interneten nagyon sok horvát nyaralást kínáló portál van, ha beírod keresőbe, kihoz jó sokat. De mindenképp figyelj arra, hol foglalsz.
Én nem bízom az olyanokban, ahol NEM kell előre fizetni (már jártunk pórul ilyennel, a helyszínre érkezve kiderült, a tulaj kiadta az apartmant másnak, hiába volt meg a foglalásunk), hiszen mindenütt a pénz beszél, a két szép szemedért nem fogja az apartmantulaj tartani neked a helyet, ha van rá más (esetleg akár többet is fizető) jelentkező...
Ha nem ismered Horvátországot, szerintem érdemes egy irodát felkeresned, ahol segítenek megtalálni az igényeidnek megfelelő szállást. Elég sok időt megspórolsz vele, nem kell napokig a netet böngészned...
Amúgy az tévhit, hogy az irodáknál drágábban lehet csak foglalni, én már többször foglaltam szállást irodánál is, és nem fizettem többet, mint saját szervezésben (sőt!)
(persze ehhez meg kell keresni a megfelelő utazási irodát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!