Miért szeretnek az egyes emberek utazni? Ha nem azért, hogy valami olyat csinálhasson, amit itthon nem tud (pl. búvárkodás) miért jó elmenni olyan helyekre, ami alig különbözik Magyarországtól? Pl. A környező országokba?
Miért esznek mást is az emberek, mint a bableves??
Pl. én azért utazom évente többször is,
hogy minél kevesebb ilyen idió tával találkozzam, mint te kedves kérdező!!
No meg nem csak a szomszédaimat akarom látni egész életemben...
De utálom amikor valaki azt hiszi, hogy mindenki ugyanolyan.. Én sokat járok külföldre és beszélek "külföldiül" egész pontosan a magyaron kívül 3 nyelven és nem szoktam enni a mekiben..
Azért jó utazni, mert az általában szabadságot jelent vagyis nem kell a munkán agyalnom, plusz kimozdulok a megszokott környezetemből így végre szabadnak érzem magam. Azt csinálok amit szeretnék nem kell főzni, takarítani otthon.. Kis nyugalom. Ráadásul sokszor utazok pl. versenyre vagy más számomra érdekes eseményre (ha már a közelben van..). Szeretek külföldön vásárolgatni is. Minden országban van valami érdekes, ezeket szeretem megnézni. Hát én ezért utazok. Nem gond ha más nem szeret, de miért kell már ezt is gáznak tartani ha más szeret utazgatni??
Én is nagyon szeretek utazgatni és akár én is lehetnék az, akiről a kérdező ír. Érdekelnek a számomra ismeretlen tájak és emberek, és bizony néha nem is kell messzire menni - belföldön is hatalmas a változatosság, bár tény, hogy a távolsággal együtt az újdonságok, felfedeznivaló különbözőségek száma is nőni szokott.
Nekem a példaként felhozott Balkán pont a kedvencem, a balkáni laza életstílus és a nagyon változatos társadalmi-etnikai viszonyok miatt. És a kajáikat is imádom (én McDonald'sba leginkább mosdóra járok, ha külföldön vagyok, bár egyébként NEM ugyanolyan mindenhol a mekis kaja sem, sőt...). Szlovákia pedig páratlan természeti látnivalókkal rendelkezik - no meg kiváló sörfőzdékkel :) Oda épp a közelsége és könnyű elérhetősége miatt járok szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!