Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit tudtok Trikorfo beach-ről?

Mit tudtok Trikorfo beach-ről?

Figyelt kérdés
Augusztusban megyünk Görögországba nyaralni autóval. Trikorfo Beach-nél van a szállásunk. Tudtok vmit róla? EZ egy kisváros? Nyüzsgő vagy kihalt? Van vmi a környéken? Milyen a tengerpart itt?
2009. júl. 12. 17:26
 1/5 anonim válasza:
google..
2009. júl. 14. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi ezt a bő választ. Amúgy ha nem néztem volna meg a google-ben, akkor nem is írtam volna. De mivel ott nem írnak le ilyesmit, írtam ide egy kérdést, s reméltem, hogy aki volt már ott tud valamit mondani.
2009. júl. 14. 12:38
 3/5 anonim válasza:

Én pont ott nyaraltam 2évvel ezelőtt. Gyönyörű egy hely...

Mi éppen eegy forró napon mentünk ki a Beach-re. Annyira nincsenek sokan, a környezet valami mesés...

A környező Hotelek nagyon olcsók, mi anno Ft-ba számítva 22'000forintott fizettünk fejenként, egy gyönyörű szobáért +TELJES ELLÁTÁS

Idén Augusztusba is ki fogunk menni, ugyan oda, ahol két évvel ezelőtt nyaraltunk...

Ajánlom mindenkinek azt a csodás helyet...

És ez nem kisváros. Nyüzsgő élet folyik itt. A víz tiszta, vannak a parton őrök, vízi mentők, party őrség stb... Tiszta szép hely.

TESCO, ABC, sarki üzletek itt is vannak... (csak más felirattal)

És a Hotel mellett van egy Pláza, ahol nem mindent, de sokat kapsz olcsón...

2009. júl. 15. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:
komolyan? Köszi az infot:) Azt hittem hogy ez csak egy üdülő falu, ahol csak apartmanok meg ilyenek vannak.
2009. júl. 15. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
[link] ide megyünk, ebbe az apartmanba
2009. júl. 15. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!