SoS Au-pair! Csald, jó ötlet lenne?
Múlt héten beszélgettem egy családdal, már régóta leveleztünk és számomra nagyon szimpatikusak. A skypolás nem volt sem rossz, sem jó, jó kedvem volt, de kicsit zavarban voltam és egy kérdést nem is értettem meg.
Szerintetek jó lenne írni egy mail-t a családnak, h ha gondolják szívesen küldök képeket rólam és a családomról, mert talán segítenek kialakítani egy pontosabb képet rólam+ ne haragudjanak, de múltkor nagyon fáradt voltam skypolás közben, de szívesen csatlakoznék a családhoz. Mit gondoltok?
és most akkor mi a kérdés?
és miért dumálsz a családdal?
hol élnek?
te hol élsz?
hívtak hogy dolgozz náluk?
nem nagyon érteni hogy mi van csak hogy dumálsz egy családdal?
inkább nézz meg pár thrillert majd elmegy a kedved megindulni a nagyvilágba persze te tudod próbáld ki magad menj ha szimpatikusak majd pár év múlva könyörögni fogsz hogy haza mehess az igazi családodhoz...
bocs ezen mindenki átmegy vagy ha jól alakul kint maradsz ha ez egyáltalán kint van mert semmit nem írtál hogy Anglia vagy Ausztrália mert nem mindegy!
hány éves vagy?
hány éves a gyerek?
van gyerek?
mit kell csinálnod?
takarítás,vásárlás,vigyázni a gyerekekre minden reggel oviba vinni őket?
jogsid van?
költőpénzed van?
már nem azért bocs ha bunkó vagyok de én is kint élek és nem olyan egyszerű ám...mint ahogy sokan elképzelik ezt a külföldi életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!