Milánó tényleg észak és dél keveréke?
Úgy hallottam, hogy Milánó olyan, mintha Olaszországot és Németországot "összekeverték" volna.
Megtalálhatóak benne a mediterrán elemek, lévén, hogy Olaszország, ugyanakkor magasan fejlett, precíz (pl. tömegközlekedés), kimértebb, mint valamely északi város (pl. Németországban).
Ez tényleg így van?
Nem voltam még Németországban. De szerintem inkább abban van igazság, hogy észak és dél Olaszország merőben más.
Az emberek fegyelmezetebbek, nem annyira lakázék talán északabbra, mint délen. És persze a tömegközlekedés is pontosabb - délen, ahogy hallottam elég extrém sport buszra várni, vagy annak megálljt parancsolni :)
Előző voltam: eddig még csak Milánóban voltam, ami Olaszország. Nekem nagyon tetszett.
A dómot ne hagyjátok ki. A közelben van a Como-i tó, és a Maggiore tó is, mi az utóbbit néztük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!