100 ezer ft költőpénz elég 2 főnek 1 hétre Olaszországban?
Szia!
Mi Görögországba szoktunk menni tengerpartra 2 hétre, és oda úgy viszünk pénzt, hogy egy nap fejenként olyan 10.000 ft-ot költünk, és legyen azért pluszban még nálunk, ha valami gond lenne. Ebben a 10.000-ben benne van pár program is, pl. autóbérlés egy napra, csúszdapark, ami kapásból min. 5000 ft, egy szervezett út, pl görögest vagy hajókirándulás. Nem szoktunk reggelit kérni, szóval fejenként az is legalább 2-3 euró egy napra. De mondjuk mi nem is spórolunk semmin, kb azt eszünk, amit épp megkívánunk, persze a normális keretek között.
Ha van lehetőségetek, szerintem vigyetek még ki pénz/legyen nálatok kártyán, ha bármi gond lenne, de nem biztos, hogy elköltitek.
Nagyon attól függ, hogy mit esztek, illetve, hogy mit akartok csinálni az egy hét alatt. Ha csak napoztok, nem nagyon mászkáltok, akkor elég is lehet.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem tervezzük, hogy költekezni fogunk, tavaly 80 ezer költőpénzzel jártuk meg Korfut, igaz akkor félpanziós volt az ellátásunk.
Autót/robogót bérelni biztos nem fogunk legfőképp a benzinárak miatt. Barátnőmmel megyünk ketten, bulizgatni nem hiszem, hogy fogunk, inkább nyugisabb, romantikusabb nyaralást tervezünk. Tudom, hogy Olaszország elég drága hely, és mivel csak reggelink lesz ezért kérdeztem. Azért még várom a válaszokat, aki esetleg már nyaralt ott, annak mik a tapasztalatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!