Volt már valaki úgynevezett csobbanó járattal Horvátországban vagy Olaszországban?
Egyik barátom volt, neki tetszett. Akkor inkább Horvátországba menjetek!
Tuti, h én nem utaznék ennyit. Ha elég bátrak vagytok, akkor felültök a vonatra pénteken, 17:05-kor indul Splitbe, reggel 9:20 körül lesz ott (átszállni nem kell). Hazafele pedig tudtok jönni a következőképpen: pl. Splitből hétfőn a 8:25-ös IC-vel (7 kn a helyjegy 2.osztályon) Zágrábbig,Zágrábba érkezik a vonat 14:34-kor, és Zágrábból tudtok Pestre jönni a 16:10-es nemzetközi gyorssal? Így nem jó?
Splitben pedig tudok nektek szállást ajánlani, nem horribilis összegért, ha érdekel dobj privibe üzenetet!
A menettérti jegy: 68,8E + az Adria IC a helyjegy kb. 700 Ft (ajánlott) visszafele pedig a horvát IC-re 7 kn.
Én 1 napra mentem még annó, simán megéri csak jó korán kell indulni meg jó későn értek haza.
De egy hétvégére már biztosan megéri, annyi időre már olaszország is vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!