Bababarát hotelt keresek Olaszországban vagy Horvátországban! Ajánlanátok valami jót?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnénk menni, akkor lesz 11 hónapos a kislányunk. Tudnátok ajánlani a fenti országokban vagy esetleg máshol Európában elfogadható áron olyan hotelt, ahol ilyen kicsi babával is kényelmes a nyaralás? Személyes tapasztalatokra volnék kíváncsi leginkább! Ilyen kicsi babával mernétek e külföldre menni, vagy voltatok e?2011. márc. 17. 21:05
1/4 anonim válasza:
az enyém májusban lesz egy éves, de tervezünk külföldi nyaralást, még a repülőn is gondolkodunk. Sajnos helyet nem tudok ajánlani, de kiváncsian várom én is a tapasztalatokat! Amúgy az én fiam már eddig is sokat utazott és nem volt soha semmi baj, külföldön is volt már kétszer és minden simán ment, szerintem nem kell aggódnod!
2/4 anonim válasza:
Sógornőméknek 6 hós volt a babájuk, mikor elmentek autóval Olaszországba. Te, ott mindenhol imádják a gyerekeket, nem kell szerintem külön bababarátba mennetek...de mit is értesz ezen amúgy? Van vmi extra kívánságod?
De majd megkérdem tőle, hogy hol voltak...csak pár nap türelmedet kérem.:-)
3/4 anonim válasza:
Szia!
Mi immár 6-ik éve megyünk Olaszba. Idén már babával :) Sőt, van egy kutyánk is, őt is mindig visszük.
Bibione nagyon jó hely, bababarát a part, a víz, az emberek. Valóban jó lenne tudni mit is szeretnél konkrétan!
Gyerekmedence vagy ilyesmi? Írj, és tudok én is ajánlani!
4/4 A kérdező kommentje:
Olyan helyet szeretnék, ahova nem kell magunkkal vinni babaágyat, etetőszéket, kis fürdőkádat pl. És van gyermekmedence, ill. olyan kis konyha, ahol lehet a babának ételt készíteni. Elsősorban nem apartmanra gondoltunk, hanem hotelra, félpanziós ellátással, de minden tapasztalat érdekelne! Köszi!!
2011. márc. 20. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!