Kezdőoldal » Utazás » Európa » Au-pair-nek megyek ki Angliába...

Au-pair-nek megyek ki Angliába. Mennyi idő után fogom jól beszélni a nyelvet?

Figyelt kérdés
Itthon is elég sokat foglalkozom vele, nyelvtanfolyamok, nyelvvizsga, most újra elkezdem bővíteni a szókincsem, de biztos vagyok benne, h ez kb semmit nem fog kint érni :D A gyereke közül akikre vigyázni fogok, az egyik már 13 éves szval vele lehet dumálni, a másik pedig 3 éves. Mit gondoltok? Meg persze ismerkedni is szeretnék kint :)
2012. jún. 26. 10:49
 1/2 Coortez válasza:
Ha van egy alapvető szókincsed, meg képes voltál letenni egy nyelvvizsgát az indulásnak szerintem nem rossz. Amíg itthon vagy, addig bővítsd a szókincsed, amennyire csak tudod. A kiejtésükhöz meg majd hozzá kell szokni, szerintem mindenkinek az a legnehezebb, ne legyél szégyellős, kérdezz vissza bátran, illetve ismerkedj sokat, ez a legjobb módja a nyelvtanulásnak. Ha meg vannak az alapok szerintem 1-2 hónap után már elég jól fogsz kommunikálni.
2012. jún. 26. 18:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Mindenképp akarok ismerkedni és skypon keresztül is bátran visszakérdezek...Szval, csak tanulok, tanulok, de majd csak júliustól kezdem el, pár nap pihi nekem is jár :D Amúgy beszélni imádok és sokszor gondolkodom, h ebben és ebben a helyzetben mit mondanék.
2012. jún. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!