Mennyibe fáj egy európai körutazás vonattal körübelül?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy jövő nyáron szívesen elmennék egy kis világlátásra. Az egyik tanárom ajánlott egy vonatbérletet, amely Európa összes vonatára érvényes egy hónapig. Viszont ettől függetlenül nem vagyok tisztába ennek a valódi anyagi oldalával. Tudnátok tanácsokat adni?2012. jún. 24. 21:01
1/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
szuper, az csak 125 ezer egy diáknak...
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jobb, ha el kezdek gyűjteni :P Egyébként a link, amit küldtél az egy utazási irodát takar vagy valamiféle utazásszervezőt (igazából nem tudok más ehhez hasonló vállalkozásokat, amelyek segítik az ember egy utazás lebonyolításában)
2012. jún. 24. 21:28
5/6 anonim válasza:
Egyrészt ott van ugye ez a bérlet, amit már előttem is írtak, de ha ezt megveszed még mindig nem vagy meg. Ma már a legtöbb értelmesen használható vonat az vagy IC vagy valami nagysebességű vonat (pl.:TGV,AVE,ICE,Eurostar), esetleg hálókocsis éjszakai vonat, sima nemzetközi gyorsvonatok már nem nagyon vannak, ezekre meg mind pluszba helyjegy kell, aminek ára sok mindentől függ, de 10 euro alatt nem nagyon van. Ha 1 hónapig vonatozol, akkor ez megint hozzádob egy 300 eurót a számlához, és akkor még nem ettél.
6/6 anonim válasza:
Az milyen jó ötlet már! és akkor Europa összes országába mehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!