Melyik európai város klímája a legkellemesebb?
Figyelt kérdés
Tehát: nincsenek olyan nagy szélsőségek, pl. nyáron 38 °C, télen -20 °C. Az eső kellő mennyiségben esik, de nem úgy, hogy minden második nap borús az ég..2012. jún. 21. 12:42
2/10 A kérdező kommentje:
Talán Párizs vagy Berlin?
2012. jún. 21. 12:46
4/10 A kérdező kommentje:
és Berlin?
2012. jún. 21. 12:49
5/10 anonim válasza:
Hamburg is jó, bár az már egy kicsit hidegnek mondható, de jobban szeretem mint ezt a 40 fokos szárazságot, még az utcára sem tudok kimenni. Most a 22 fokos Hamburgban milyen jó lenne sétálgatni :):):)
6/10 anonim válasza:
Németországot nem szeretem. Ott kb ugyan olyan az idő, mint itt.
7/10 A kérdező kommentje:
de Hamburgban nagyon sokat esik az eső.
2012. jún. 21. 12:51
8/10 anonim válasza:
Nem vészes, van hogy napokig jó az idő.
9/10 anonim válasza:
Nekem igazából Anglia óceáni éghajlatával sincs bajom, bár a sok eső lehet, hogy sokaknak nem tetszik, meg a levegő sem valami tiszta. De ott sincs túl nagy hőingás, nyáron is 20-25 fok között ingadozik a hőmérséklet.
10/10 anonim válasza:
Talán azok a városok, amelyek viszonylag délen vannak, és közel az óceánhoz. Így a meleg, száraz mediterrán, és a hűvösebb, csapadékos óceáni éghajlat nagyjából egyoformán van rá hatással. Én pl. Spanyolország óceáni partvidékére gondoltam, vagy mondjuk Franciaországban Bordoeaux.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!