Németország munkavállalás?
Figyelt kérdés
Nyáron rokonokhoz szeretnék kimenni Dortmund mellé egy kisvárosba, és az érdekelne, hogy könnyű beilleszkedni, lehet munkát találni? Középszinten beszélek németül és logisztikai szakmám van.2012. jún. 19. 14:07
1/4 anonim válasza:
munkät talälni nehez, mert itt is magas a munkanelküliseg. beilleszkedni is, föleg, ha echte nemetekkel lesz tele a vällalat, ahova esetleg felvesznek...
Viel Erfolg
LG aus Düsseldorf
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Eleinte arra gondoltam, hogy alkalmi munkákat vállalok.. de nagyon szeretnénk kint élni, és remélem sikerül is :)
2012. jún. 19. 14:35
3/4 anonim válasza:
Én Düsseldorfban vagyok, és azért ha nyitva tartja az ember a szemét, találhat állást. Mondjuk nem tudom, hogy te itt most csak pár hétre szeretnél dolgozni?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan kint szeretnék élni ha találok normálisnak mondható állást...tehát valami olyat amiből már meg tudnék élni :)
2012. jún. 19. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!