Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kézi poggyász Ryanair-nél?

Kézi poggyász Ryanair-nél?

Figyelt kérdés
Kézipoggyásszal fogok utazni júliusban a Ryanairnél. (Nem vagyok hajlandó plusz 50-50 Eurot fizetni...) A kérdés. Tudom, hogy smink cuccok, meg folyadék korlátozásra 100ml van megadva. Ilyet, hogy hajvasaló, fésű, fogamzásgátló, magassarkú cipő fel lehet vinni? Mert mondjuk a magassarkúval is fejbe lehet vágni valakit úgy hogy ott marad, a fogamzásgátló gyógyszer, amit nem tudom hogy megengedett-e kézipoggyászba, meg mondjuk fájdalomcsillapítót is itthonról vinnék szívesebben, minthogy kint spanyolba vegyek.. Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 18. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:

gyógyszerek ha nem nagy mennyiségben viszel az mehet a kézipoggyászba- Így a fogamzásgátlószer,fájdalomcsillapító mehet. Bár megjegyzem Spanyolországban olcsóbban tudsz venni nagyon jó fájdalomcsillapítókat.

Magassarkút én a helyedben felvenném, mert ha kekeckedős a vámos akkor akár ki is rakhatja a cipődet a csomagból. Hajvasaló mehet,és fésű is ha nem szúrós a vége..

2012. jún. 18. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a magassarkú sem gond.
2012. jún. 18. 22:25
 3/3 Amenothep ***** válasza:
Nem szabad rá adni, de mikor Én mentem most vasárnap Olaszba, akkor senki ki sem szúrta a táskámban lapuló másfél decis kézfertőtlenítőt és a parfümöt. Inkább az ellenőrzőkön múlik mennyire figyelnek oda, de erre nem szabad alapozni.
2012. jún. 20. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!