Ryanair feladott poggyászsúly - akkor most mennyi?
Köszönöm, de ezeket én is tudom. Számomra értelmezhetetlen viszont ez:
"Minden utas a vonatkozó feladott poggyász díj megfizetésével legfeljebb két csomagot adhat fel, és a kezdeti foglalás alkalmával megválaszthatja, hogy 15 vagy 20 kg súlykorlátozással kívánja-e feladni a csomago(ka)t."
"Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem. Ugyanazon személy engedélyezett poggyászsúly megosztása nem lehetséges akkor sem, ha Önnek két feladott poggyásza van (minden egyes poggyász meg kell feleljen a saját előre lefoglalt súlykorlátozásának)."
Vagy akkor a Ryanair úgy érti, hogy fizetni is csak maximum két feladandó csomagot lehet, többet nem..? Kicsit zavaros a megfogalmazásuk...
De az általam bemásolt részek a FELADOTT POGGYÁSZ leírásában voltak és NEM a kézipoggyászéban. Szóval számomra még mindig nem világos...
Amit írtál, azt megint csak értem, tudom...
Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!