Mit vihetek a feladott poggyászba a wizzairnél? Baj ha pl.6 flakon hajlakk van nálam, vagy sok tarhony stb.
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 19:03
1/5 anonim válasza:
Amit feladsz abban szinte bármi lehet, szerintem az nem baj ha 6 hajlakkot viszel.
2/5 bánomisén válasza:
Atombombát és oszlásnak indult hullát ne tegyél a feladott csomagba, más mehet. A kézipoggyász a kényes ügy.
3/5 A kérdező kommentje:
:))) max döglött csirkét viszek :)))) köszi a válaszokat
2011. nov. 9. 20:08
4/5 anonim válasza:
Mehet. Nem a wizzair-en múlik, a pogyókat a BA ellenőrzi légitársaságtól függetlenül.
"max döglött csirkét viszek" - hát sajnos van aki ezt meg is teszi, főleg vadászoknál láttam már mindenféle tetemet...
5/5 anonim válasza:
Szerintem a ,,döglött csirke" alatt a nyers húsra gondolt, te se ettél még meg élő állatot szerintem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!