Kezdőoldal » Utazás » Európa » Németország vagy Anglia?

Németország vagy Anglia?

Figyelt kérdés
Hol könnyebb a megélhetés?
2012. jún. 17. 14:59
 1/5 anonim válasza:
Németország
2012. jún. 17. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Legfőképp a munkahelytől, mert szakmán belül is elég nagy szórások vannak, pl hiába jobbak az XY szakma fizetései Németországban ha Angliában egy nagyobb, és erősebb céghez kerülsz be akkor ott jobban fogsz keresni. Hasonlítsd össze a 2 ország élelmiszer, albérlet árait is, én pl Londonban élek, és itt iszonyat albérlet árak vannak.
2012. jún. 17. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
abba az országba menj, amelyiknek a nyelvét jól beszéled. ha egy jó szakmád van, ami keresett, akkor mindkét ország jól megélhetsz.
2012. jún. 17. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom mondani, hogy abba az országba menj, amelyiknek a nyelvét jól beszéled! Ugyanis nyelvtudás nélkül nem fogsz tudni elhelyezkedni, maximum nagy szerencsével, ismerős által.
2012. jún. 17. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva Németorszàgban jobb a megélhetés. Viszont és ahogy előttem írták:

Oda kedvezőbb menni, aminek a nyelvét tudod.

Ha viszont németül és angolul is beszélsz , akkor egyértelműen Németország. :)

Sok sikert ! :)

2012. júl. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!