Vienna=Wien=Bécs?
Na totál bekavarodtam, most akkor Bécs Ausztriai neve Wien, de Viennának is hívják, vagy az egy másik város?
Nincs nálam térkép, a netem meg jelen pillban nem jelenít meg képeket, szóval nem kell lehülyézni, köszönöm:))
mert eddig azt hittem ez egy kis város v egy falu és mentem is tovább, el se olvastam ami ezzel a hellyel kapcsolatos, csak most kezdtem el gondolkozni ezen:/
váá idióta vagyok:D
Tudod, mint a viccben.
Jam volt ráírva az üvegre,
de azt mondták, hogy dzsem van benne.
Azután kinyitottam és közönséges lekvár volt csak!!
:)
de ez meg a Te szegénységi bizonyítványod, hogy egy német szakos ember nem tud egyből valamit, akkor biztos minden németes diák meg tanár IQuja egyenló a nullával( a professzori, doktori címeket bizti a piacon vették, a könyveiket meg úgy koppintották össze, valószínűszeg a gugliból ,amit én ugye nem tudok használni:D)
..nem értem az összefüggést, szánalom..
amúgy meg germanisztika szak, 2 szót ha beszéltünk Ausztriáról..
ja meg örülök is, hogy nem jöttél erre szakra, van így is elég paraszt, meg legalább kisebb ezzel is a konkurencia:D
ja és ne offold a kérdésem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!