Paris hilton kérdése:
Online becsekkolás, hogy működik?
Figyelt kérdés
A Ryanairnél. Online becsekkolni csak kézipogyásszal lehet?Valahol azt olvastam.És az online becsokkolás hol található a Ryanair oldalán? Vagy ha van rendes poggyászom akkor is? És a beszállókártyám,amit itthon kinyomtatattam? Ha onlnie becsekkoltam itthonról,akkor már nem fog kelleni beállnom a sorba? Azt hol kell majd felmutatni? Amikor szállok fel a gépre? Köszi a válaszokat,először utazom.2012. jún. 17. 07:53
1/1 anonim válasza:
Akkor is online kell becsekkolni ha van feladandó poggyászod, csak akkor a kinyomtatott beszállókártyáddal oda kell menni az ún. "Bad Drop Desk"-hez, ami ott van, ahol egyébként be kellene csekkolni.
A Ryanair oldalán a jobb-felső sakorban van az Online Check-in. Meg kell adni az adatokat és kinyomtatni a beszállókártyát. A sor a kapunál fog kialakulni, oda kell majd beállni és ott ellenőrzik e beszállókártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!