Mi lehet a baja ezzel a Jet2 honlapjának? Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
Online becsekkolást akartam csinálni. Még nem annyira sürgős, de túl akartam lenni rajta.
Megnyitottam azt az oldalt, ahol ha beírom a referenciaszámot és a vezetéknevem, akkor be tudok csekkolni. Amikor beírtam, akkor azt jelzte, hogy hiba van benne, így nem engedett tovább.
Hívni csak holnap tudom őket, mert akkor van ügyfélszolgálat. Addig viszont szétrobban a fejem, ha nem kapok valami megnyugtató választ, mert 3 emberre fizettem a jegyet, szóval nem pár tíz ezer forinton bukik az egész, ha baj van.
2012. ápr. 29. 21:47
1/2 anonim válasza:
Nincs esetleg időhöz kötve? Tehát hogy a járat indulása előtt csak x nappal lehet becsekkolni?
2/2 A kérdező kommentje:
Közben már be tudtam lépni. Nem tudom, h mi volt a hiba. Minden esetre megkönnyebbültem. Köszi a választ.
2012. ápr. 29. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!