Aki szokott Horvátországba utazni kocsival, mikor szokott indulni, hogy elkerűlje a dugókat? Az éjszakai vezetés nem veszélyes?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 08:36
11/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet hogy én is reggel fogom menni.
2012. jún. 12. 12:50
12/16 anonim válasza:
Vagy ha Dalmáciába mész, menj Bosznia-Hercegovinán át. Hosszabb az út időben, autópálya csak mutatóban van, ellenben tuti nem dugulsz be, ha nem a nagy határátkelőket választod. A táj pedig ezerszer gyönyörűbb. És persze kevesebb a fogyasztás és nincs autópályadíj.
13/16 A kérdező kommentje:
Boszniába gyerekekkel a hátsó ülésen nem mernék bemenni.
Elég elcseszett egy ország.
2012. jún. 12. 14:57
14/16 anonim válasza:
Éjjel/hajnalban sokkal jobb pedig vezetni, alig vannak az úton, és biztonságosabb, mert messziről lehet látni az autók reflektorát, lámpáját. Szerintem biztonságosabb mindenképpen. Persze nem kell menni 150--nel.
15/16 anonim válasza:
Horvátországban átlagosan szombaton reggel 9-és 10 körül van a nagyobb elágazóknál dugó, azt leszámítva mi nem nagyon találkoztunk vele. mi 6-6.30 kor szoktunk délnyugatról indulni, a dugó is kb eddig max 2* 20 perc volt, amit lassabban lehetett menni. Pedig fő szezonban mentünk, és Omisba is, ami a legtávolabb volt eddig 2kor már ott voltunk. Én képtelen vagyok korán kelni ettől jobban, és tök felesleges is. Vissza szombat hazának nekünk mindig hosszabb idő, mint oda, akkor mindig kifogjuk a nagy dugót, akkor volt h Karlovacnál 45 percet szinte egy helyben topogtunk.
16/16 anonim válasza:
hali..mi júliusban megyunk krk szigetre baratnommel..főzezon júli 21-28 ig mi pentek este ledőlunk pihenni (vagyis en mert o be lesz sozva es tuti nem alszik) de en vezetek igy alszok 01ig es hajnal 02 kor indulunk ( krk njivice)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!