Bringás-kempingezős kirándulás Horvátországba. Tippek?
Megnézted a kemping árakat??
Megnézted, hogy hány km-t kellene letekerned??
...és hegynek felfelé is??
Autópályán is min. 600 km. de országúton, sokkal több!
+ a visszaút.
Azután még választhatsz majd, ha az erdei utakon bicajozol,
hogy a medvék kergessenek-e, vagy a farkasok...
Ehh. Igen, megnéztem a távokat és a szintkülönbségeket, és úgy döntöttem, meg tudom csinálni. Ha mégsem, legfeljebb visszafordulok. De nem én lennék az első, aki megcsinálja.
Kemping árakra vonatkozóan meg nem találtam információt, ezért érdeklődöm itt. :)
Mi is gondoltunk erre, mert mi sokat biciklizünk és szeretünk is. De végül horvát helyett Salzburg lesz az uticél. Ennek több oka is van. A legfőbb, hogy minket az jobban vonz, sok szép tó van arra, amikben szintén meg lehet mártózni és hegyek. Ugyanakkor nem a hegyre tekerünk, tehát nem lesz annyira durva.
A másik ok, hogy végig van bicikli út oda, és mi nem annyira szeretnénk kocsik közt tekerni.
De mikor szó volt róla, hogy horvátba menjünk, akkor találtam ezt a leírást.
Sok sikert és jó szórakozást! :)
Ne törődj az első válaszolóval, azt se tudja mit beszél..
Amúgy szállást ha ügyes vagy megoldhatod couchsurfing-gel is. Mi sokszor használtuk már az oldalt.
Ő is Horvátba tekert.
"Ne törődj az első válaszolóval, azt se tudja mit beszél.."
Az első válaszoló, történetesen éppen ott lakik!
De hát itt mindenki olyan okos, hogy kár is felhívni a figyelmet bizonyos helyi veszélyekre.
OK, akkor mégis hadd kérdezzem meg, milyen gyakran fordul elő ilyesmi? Mert én eddig ahány forrást olvastam, mind azt írja, hogy egyáltalán nem gáz Horvátországban a bringázás. Szóval pl. ez az útvonal mennyire veszélyes, mennyire lehet medvékre ill. farkasokra számítani?
Mindenhol kint vannak a farkas- és medveveszélyre felhívó Kresztáblák!!!
de itt van pl egy cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!