Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen a berlini Kurfürstendamm?

Milyen a berlini Kurfürstendamm?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 22:44
 1/2 anonim válasza:
Tele van emberekkel, de rengeteggel, van egy csomó üzlet, de elérhető márkák, nem mint pl Pesten az Andrássy úton egy két üzlet pl kb 20 méterenként van egy H&M, amit a mai napig nem értem, hogy jövedelmez nekik ennyi egy helyen, de ez van. Amúgy jó hely, én szeretem. Ha most utazol, az EB idején akkor különösen nagy élmény lesz (főleg ha épp a németek játszanak és nyerésre állnak) ezt tapasztalatból mondom, ilyenkor ott elszabadul a pokol, de óriási a hangulat :)
2012. jún. 11. 23:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát manapság már az sem a régi! Hajdanán csak egy ösvény volt a mocsárban, ahol a fejedelmek kilovagoltak vadászni. Ma meg leaszfaltozva, tele autóval...
2012. jún. 11. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!