Velencében lehet úszni az utcákban?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 18:41
1/9 anonim válasza:
NEM!!!!
Ezek az utcák mint a csatorna, tele kosszal, szeméttel, jobb esetben csak állati ürülékkel, állati dögökkel, pl tele galambokkal a város.
2/9 anonim válasza:
Hát amennyiben neked van hozzá gusztusod.. szíved joga:S
3/9 anonim válasza:
Ez tényleg így van!Tapasztalat...
4/9 anonim válasza:
Nem is érdemes,amiért már az első válaszoló mondta,de ha jól emlékszem ki is vannak táblák téve,hogy a csatornák ott közutak és tilos bennük bármit csinálni szakavatott vezető nélkül ( pl csónakázni, engedéllyel rendelkező gondolás nélkül)
5/9 anonim válasza:
Háhá,ez vicces kérdés,jót nevettem:D
Nem lehet,mivel útnak minősül...
6/9 A kérdező kommentje:
Ötülök, hogy jót nevettél, de én tényleg komolyan kérdeztem. :D
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 5. 17:22
7/9 anonim válasza:
Kétszer voltam ott de még senkit nem láttam úszni.Tök koszos a víz.Ha fürödni akarsz menjetek át Jesoloba nincs messze Velencétől.
8/9 anonim válasza:
Nem.Olyan mintha a Váci út kellős közepén kiterítenél egy törülközöt és napoznál.XD
9/9 anonim válasza:
Nem javaslom!!!
Mit gondolsz a cölöpökön álló házak szennyvize hová ömlik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!