Milyen az ido Horvátországban augusztus vegen? Tapasztalatok?
Van lehetosegunk a parommal menni Horvatba (Vodice) kirandulni augusztus 24.tol szept. 2-ig. Csak ez az egy idopont van, en nagyon szeretnek menni, parom egy kicsit tart attol, hogy nem lesz mar jo ido..Bar az ember sosem tudja, hogy milyen ido lesz..De remelem megnyugtattok :)
L,21
Augusztus végén még nálunk is bőven strand idő szokott lenni. Egyik ismerősöm is mindig ilyenkor jár a balcsira...
Szóval Horvátországban főleg jó idő lesz, persze ki lehet fogni egy esős hetet, de szerintem valószínűbb hogy jó idő lesz. Igaz mi görögbe szoktunk járni és mindig szeptember utolsó hetébe és mindig feketére barnulunk olyan jó az idő :)
Már voltam augusztus utolsó hetében Horvátországban, kár aggódni, mert akkor általában jó idő van. Most is augusztusba megyek, Vodicétől délebbre Splitbe, csak még az odafele vezető utat kellene megszerveznem.
Nem fog eső esni ne izgulj, ha esik is, azt ne vesdd össze a balatonparti esőzésekkel....Az éghajlat mediterrán, hamar felszárad az eső, és nem fog lehűlni a levegő, főleg Dalmáciában!! (tavaly július végén sikerült esős hetet kifogni, de nem volt vészes akkor se)
Mi kizárólag szeptember első vagy második hetében megyünk
tavaly omisban szept 10.én 38 fok volt kb minden nap esett egy 15 percet, de még észre venni sem volt időnk nagyon, mert rögtön megszárad minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!