Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti elengednétek egy hétre...

Ti elengednétek egy hétre Londonba?

Figyelt kérdés

A fiam (15) szeretne kiutazni egy lány barátjával (15) Londonba egy hétre. A lány anyukája kikísérné őket a repülőtérre, leszálláskor pedig várná őket az anyuka unokatestvére, aki vigyázna rájuk ez alatt az egy hét alatt.

Ti elengednétek?!

(Ha igen, mennyibe kerül a repülőjegy + a kaja és a szórakozás [szállás már megvan] )

2012. jún. 9. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Mindenképp enged el a fiadat,hatalmas élményben lesz része.Repülőjegy a Ryanairral az olcsóbb.Kaja számolj napi 15fontot,vehet éppen élelmiszert a kinti Tescoban is.Szerintem 150 max 200 font elég lesz.
2012. jún. 10. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Kajához ajánlom az Iceland üzleteket, 1 fontokért remek mirelitkajákat lehet kapni. Igaz nem túl minőségiek, de szerintem finomak, és egy hétig azért el lehet lenni velük.
2012. jún. 10. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mirelit kaját nem tudnak útközben megfőzni. Egy Tesco-t, Sainsbury's-t úton útfélen lehet találni és jó szendvicseik, tésztasalátáik vannak.
2012. jún. 10. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Londonban vannak szendvicsbárok is, meg ott a mennyei cornish pasty, ami szintén pár fontból kijön, laktató és finom.

De ha ismerőshöz megy ki a fiú, akkor gondolom a főbb étkezéseit is állják, nem? Én javaslom, hogy küldj a fiaddal valami magyaros ajándékot a fogadó családnak cserébe a vendéglátásért. Éhen veszni amúgy is gondolom, hogy nem hagyják majd a lurkókat.

150 fontot én is keveslek egyébként. Én 4-5 napra szoktam kimenni, akkor általában 300 fontot viszek magammal, amiből jó esetben szokott maradni 50-60 font. Mondjuk én a kinti lét alatt 1 vagy 2 nap beiktatok 1-1 éttermet, ami húzósabb. S bár preferálni szoktam az ingyenes múzeumokat, akadnak olyan drágák is, amikre elcsábultam. (Pl. Churchill, Kew Gardens)

Az előttem szóló írta a Tesco-t, Sainsburyt, én még mondom a Marks&Spencert is, itt is lehet olcsón kajákat venni (szendvicsek, tészták, tésztasaláták, gyümölcssaláták, stb.) Egyébként ha tájékozódni szeretnél az árakról, legegyszerűbb, ha felmész ezeknek az áruházláncoknak az oldalára (név + co.uk) és lecsekkolod, mi-mennyibe kerül. Még a brokkoli ára is fent van... :))))

Repülőjegy: ez változó, minél előbb foglal az ember, általában annál olcsóbb. És társaságonként más árak vannak, szóval érdemes figyelni, ha már van fix időpont.

2012. jún. 19. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!