Ti elengednétek egy hétre Londonba?
A fiam (15) szeretne kiutazni egy lány barátjával (15) Londonba egy hétre. A lány anyukája kikísérné őket a repülőtérre, leszálláskor pedig várná őket az anyuka unokatestvére, aki vigyázna rájuk ez alatt az egy hét alatt.
Ti elengednétek?!
(Ha igen, mennyibe kerül a repülőjegy + a kaja és a szórakozás [szállás már megvan] )
Londonban vannak szendvicsbárok is, meg ott a mennyei cornish pasty, ami szintén pár fontból kijön, laktató és finom.
De ha ismerőshöz megy ki a fiú, akkor gondolom a főbb étkezéseit is állják, nem? Én javaslom, hogy küldj a fiaddal valami magyaros ajándékot a fogadó családnak cserébe a vendéglátásért. Éhen veszni amúgy is gondolom, hogy nem hagyják majd a lurkókat.
150 fontot én is keveslek egyébként. Én 4-5 napra szoktam kimenni, akkor általában 300 fontot viszek magammal, amiből jó esetben szokott maradni 50-60 font. Mondjuk én a kinti lét alatt 1 vagy 2 nap beiktatok 1-1 éttermet, ami húzósabb. S bár preferálni szoktam az ingyenes múzeumokat, akadnak olyan drágák is, amikre elcsábultam. (Pl. Churchill, Kew Gardens)
Az előttem szóló írta a Tesco-t, Sainsburyt, én még mondom a Marks&Spencert is, itt is lehet olcsón kajákat venni (szendvicsek, tészták, tésztasaláták, gyümölcssaláták, stb.) Egyébként ha tájékozódni szeretnél az árakról, legegyszerűbb, ha felmész ezeknek az áruházláncoknak az oldalára (név + co.uk) és lecsekkolod, mi-mennyibe kerül. Még a brokkoli ára is fent van... :))))
Repülőjegy: ez változó, minél előbb foglal az ember, általában annál olcsóbb. És társaságonként más árak vannak, szóval érdemes figyelni, ha már van fix időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!