Angliában élők,ti hogy viselitek az időjárást?
Figyelt kérdés
Ti hogy viselitek az időjárást?
Én egyre jobban el vagyok keseredve tőle. Egyszerűen sírógörcsöt kapok,hogy állandóan esik az eső. Volt 2 hét szép napos nyarunk,és újra esik..1 hete minden nap erősen fúj a szél esik az eső,és hideg van.Néztem az előrejelzést és 10 napig még ilyen hideg, esős idő lesz.Talán még utána is.
Elszomorít,hogy június van,és fűtenem kell,meg kabátban kell mennem dolgozni.
Csak én vagyok így vele?? Már annyira kikészít hogy szívem szerint hazamennék végleg.
2012. jún. 8. 09:01
1/3 anonim válasza:
Ismerős érzés. Én finoman mondva "A tököm tele van" az állandó esőből és hidegből. Tervezem is,hogy másik országba menjek,mert itt annyira pocsék az időjárás,hogy tényleg kikészíti az embert.
2/3 anonim válasza:
Én szeretem az időjárást. Érdekesmód otthon utáltam az esős napokat, de itt valahogy valamilyen különös hangulata van az ilyen napoknak. Az meg kifejezetten kellemes, hogy nyáron nincs dögmeleg, télen pedig kutyahideg, De szerintem neked nem az időjárás a gondod, hanem a honvágy.
3/3 anonim válasza:
én jól bírom a hideget, főleg hogy a munkahelyemen egy hete nem javítják a légkondit, faszán jókor jött, hogy nincs meleg. mondjuk én kabátot se hordok meg fűteni se fűtöttem már február óta. az eső az néha felbasz, főleg ha vásárolok és nem marad kezem az ernyőre, de hát ez van. magyar időjárás nagyon nem hiányzik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!