Ryanair, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap nem tudtunk elutazni, mert 3kg tulsulyunk volt, és csak kp volt nálunk és az a bunkó utasfelvevő nem engedte hogy a nővérem fizessen a bankkártyájával. Az már csak ráadás volt hogy letegezett 30éves vagyok és ha én megadom a tiszteletett azt a másikotl is elvárom.2012. máj. 26. 23:37
11/15 A kérdező kommentje:
Nincs otthon merlegem ugy gondoltuk 18-20 kg lehet max a borondunk. tobb lett megesik sok emberrel. nem szerettem volna csodbe vinni alegitarsasagot hogy a +3 kg mat ihgyen szallitsak Romaba. 3kg tulsulyert kifizettem volna az 50 eurot de a testverem bankkartyajaval nem lehetett mi meg kp vittunk volna magunkkal mert otp bankartyaval eleg draga lett volna penzt felvenni kint.
ami nem tetszett az az oty dolgozo kollwga volt. Szoszerint bunko es turelmetlen volt.
2012. máj. 27. 12:48
12/15 anonim válasza:
Ha jól tudom a Ryanair földi kiszolgálást a Celebi végzi, ha panaszod van hozzájuk fordulj: [link]
13/15 anonim válasza:
Sajnos azt még mindig nem tudtuk meg, hogy miért azt a megoldást választottátok, hogy nem mentek ki, mint azt, kipakoltok néhány kg-ot. A fapados légitársaságok mindig szigorúbban veszik az előírásokat, de mindig korrekten feltüntetik a honlapon. A földi kiszolgáláshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy ott is csak olyan emberek dolgoznak, mint pl. egy boltban és ott sem mindig kedvesek az emberrel.
14/15 anonim válasza:
"ugy gondoltuk" nem gondolni kell, hanem tudni . Attól még, hogy te buta voltál és nem mérted le , csak "úgy gondoltad, még nem ők lesznek a hibásak..
15/15 anonim válasza:
Én Németországból jöttem vissza nagy csomagokkal Ryan air-rel. Több volt a kézim, mint 10 kiló (+ 0,5-1 kg), a német pasi meg tudomást sem vett róla reptéren :D Én elégedett vagyok velük, semmi problémám nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!