Ryanair, tapasztalatok?
A Ryanair ilyen. Olcsó, ne várj tőle kényelmet, babusgatást, tiszteletet. Ahogy a vezérigazgatója, Michael O'Leary is megmondta: Az emberek azért választják a Ryanairt, mert olcsón akarnak eljtuni valahova, ezétr bármilyen kényelmetlenséget elviselnek. Ez a Ryanair. Én inkább fizetek 15 forinttal többet, hogy Düsseldorfból hazarepüljek Lufthansával, mint hogy +1,5órát szenvedjek ki Weeze-re, szívjak a csomagok miatt, rejtett árakkal vacakoljak, stb...
Valószínűleg ti is az olcsó ára miatt választottátok, nem a szolgáltatás minősége miatt... mondhatni "olcsó húsnak híg a leve"
"Én inkább fizetek 15 forinttal többet, hogy Düsseldorfból hazarepüljek Lufthansával"
Nem 15 Ft lenne az...
Ha csak kp. volt nálatok, akkor hogyan akartatok bankkártyával fizetni?
Nalam es a ferjemnel nem volt bankartya, mi szerettunk volna elutazni, a noverem vitt ki minkett a repterre, es o a kartyajaval akart fizetni ezt nem engedtek.
20 kg ot fizettunk ki amikor vettuk a jegyet es 23kg lett.
a 10kg az a kezipogyasz azzal semmi gond nem volt.
Az hogy a pasi a repter alkalmaotja nem tudtam,
azt gondoltam hogy a Rianair nel dolgozik,
amikor Dohaba utaztunk akkor Qatar dolgozok /Qatar legitarsasag ruhaiba oltozott emberek/ voltak az utasfelvevok. Ezert gondoltam.
Es azert valasztottunk a ryanairt mert nem ismertuk, egy bev.kozpontba kaptunk egy szorolapott gondoltuk miert ne probaljuk ki.
Vettunk egy Wizzair jegyet /20 helyett 31kg /, es az utazasi irodaba, is azt mondtak hogy panasz volt a ryanairre.
Ezt akkor én sem értem miért nem engedték.
Foglaláskor is tökmindegy, hogy kinek a kártyájával van fizetve.
Miért nem pakoltál ki 3 kiló cuccot és adtad oda a nővérednek, ahelyett, hogy nem utaztatok el???
Ez lett volna a nyilvánvaló megoldás.
Kedves kérdező!
Az továbbra sem derül ki, hogy miből gondoltad, hogy a 20kg-os limit esetén te 23kg-os csomagot is feladhatsz? Játszunk el a gondolattal, képzeld el, ha mind a 180 utas 3kg-al nehezebb csomagot adna fel, az a repülőgépnek 540kg os súlytöbbletet eredményezne. Ez olyan, mintha 7-8 embert ingyen vinnének el! Azt se felejtsd el, hogy ezt a súlyt 11000m magasra fel kell emelni, és több mint 1000km-re el kell szállítani. Ez a súlytöbblet egy 1000km-es út esetén (ami átlagosnak mondható egy fapadosnál) kb. 240 liter kerozin elégetését jelenti pluszban. 1 liter kerozin 550Ft-ba kerül (én ilyen adatot találtam), vagyis ez a kis utasonkénti plusz 3 kg 132000Ft-jába kerülne a légitársaságnak, mégis miért kéne ekkora költséget lenyelnie csak úgy? Egyébként ebből a számításból visszaszámolva még ha csak a ti 3kg-otokat nézzük, az is 733Ft-ba kerül pluszban a légitársaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!