Junius 7. -én megyek ki dolgozni Edinburgba! Számíthatok kinnt magyar összefogásra, vagy már ott sincs?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 06:55
1/5 anonim válasza:
Amerikában elég sok helyen van magyar közösség, de hogy Texasban pont mennyire komoly, azt nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Ne számíts sok jóra egy magyartól. A többségük ott ver át ahol tud. Ne bízz egyetlen magyarban sem. És ez nem vicc. A magyarok külföldön sem összetartóak. Addig barátságosak csak amíg kell valami neki. Londonban élek, mikor kijöttem, még kerestem a magyarok társaságát, de azóta kiismertem őket, így jelenleg 4 magyarral tartom a kapcsolatot, a többi ismerősöm más nemzetiségiűek.
3/5 anonim válasza:
1. Nem Amerika, hanem Egyesült Királyság!
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Talán akadna de erre na alapozzál. Én eddig csak Németországban meg Ausztriában dolgozgattam, akkor még itt nálunk is jó világ volt még, csak kíváncsiságból mentem ki oda igazából. A rokonomon kívül egy magyarra se számíthattam mind elvolt varázsolva, meg nagy ívben letojták hogy mivan ők csak magukért mentek ki. Sajnos ez így van vigyázni kell ott kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!